hirdetés

A főzőrendszereket gyártó RATIONAL nyerte az Év gyára 2023 címet

Március 22-én egy müncheni konferencia keretein belül Peter Wiedemann operatív vezérigazgató vette át az „Év gyára 2023” díjat. Az ipar és a tudomány neves szakértőiből álló zsűri döntését az alapján hozta meg, hogy a landsbergi gyártóüzem sikeresen szembesült a különféle kihívásokkal, mint például a rugalmas ellátási lánc, a fenntarthatóság és a szakképzett munkaerő igényes toborzása. Az elmúlt években a Rational rendszeres díjazottja volt Európa egyik legrangosabb iparági versenyének. Idén a RATIONAL lett az összesített győztes. (x)

hirdetés

A vállalatok több mint 30 éve versenyeznek a legjobbak legjobbjaival, hogy megmutassák, hol járnak egy lépéssel a többiek előtt. A Rationalnál a zsűri a siker titkát a folyamatos továbbfejlesztésben, a hosszú távú beszállítói kapcsolataiban és az egyes alkalmazottak önálló munkájában azonosította az U.i.U. részeként.„Egyszerűen igyekszünk érzelmesebben felfogni mindent” – foglalja össze a siker receptjét Wiedemann. Például a cég kezdetben a Folyamatos Fejlesztési Folyamat (CIP) minden javaslatát 10 euróval jutalmazza, az év végén pedig díjazzák a legjobb javaslatokat, amelyeket ismét jelentős pénzösszeggel jutalmaznak. Dr. Wiedemann szerint: „A csapatokon múlik, hogy eldöntsék, mit akarnak kezdeni a pénzzel. Ez jelentősen hozzájárul a csapatépítéshez és a motivációhoz."

 

„A díjat a vállalaton belüli vállalkozói elvért (U.i.U.) is odaítélték, amely képzéssel kezdődik. Két éve többek között ez vezetett egy junior csoport megalapításához, amely saját termékkel állt elő, és saját cégként forgalmazta. Az U.i.U. átfogó felelősséggel tartozik a területükért, legyen szó beszállítóról vagy főzőrendszer kiépítéséről. Dr. Wiedemann szerint: „Egy alkalmazott egyedül állít elő egy főzőrendszert, és aláírja a nevét a főzési rendszerhez."

 

A második napon a konferencia résztvevői saját szemükkel is megtekinthették a győztes gyártó üzemét. A RATIONAL csapata egy több órás gyárlátogatás során ismertette azokat a részleteket, amelyek a globális piacvezető sikeréért felelősek.

 

A versenyt a Kearny vezetési tanácsadó cég az SV Events-szel közösen szervezi. A győzteseket két szakaszban választották ki. Első lépésben a résztvevő vállalatoknak részletes kérdőívet kellett kitölteniük az értékesítési lánc minden aspektusáról. Ezen kulcsszámok alapján azonosítottak egy felső csoportot, majd második lépésben egy auditcsoport is felkereste a céget.

A Rational főzőbemutatóira Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

 

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

 

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/ 

A RATIONAL-ról

A RATIONAL csoport  világpiaci és technológiai vezető szerepet tölt be a professzionális konyhák meleg ételeinek elkészítésében. Az 1973-ban alapított vállalat több mint 1 100 főt foglalkoztat Németországban, ami világszerte összesen több mint 2 300 főt jelent. A RATIOAL a Frankfurti Értéktőzsde 2000. évi IPO-ja óta szerepel a „Prest Standard of the Frankfurt Stock Exchange”-ben, és jelenleg az SDAX-ben szerepel.

A vállalat elsődleges célja, hogy ügyfelei számára mindig maximális előnyöket kínáljon. A RATIONAL elkötelezett a fenntarthatóság elve mellett, amelyet a környezetvédelemre, a vezető szerepre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó politikáiban is kifejezésre juttat. Évről évre számos nemzetközi díj tanúsítja a RATIONAL munkájának kivételes minőségét.   (x)

 

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk