hirdetés
hirdetés

A mátraszentistváni Síparkban élvezte a telet a Neckermann

Igazi hamisítatlan téli idő – vakító napsütés és -15°C) fogadta február 2-án, csütörtökön a Neckermann csapatát Mátraszentistvánon. A tavalyi évhez hasonlóan ide szervezett hazánk piacvezető utazásszervezője egy színes, programokkal teli, egész napos havaSÍnapot, melyen a viszonteladók mellett az RTL Klub Havazin magazin forgatócsoportja is részt vett - tájékoztatta a Turizmus Online-t az utazási iroda.

hirdetés

A közel 50 fős csapat nem csupán a síelést és snowboardozást próbálhatta ki, hanem ízelítőt is kapott azokból az egyéb plusz szolgáltatásokból, amit a Mátraszentistváni Sípark is biztosít az ide látogatóknak (hócsúszdapályák - főleg a kisgyerekesek számára nyújthat élményt, funpark – ahol a fiatalabbak kipróbálhatják a különböző akrobatikus ugrásokat egy külön, erre a célra készített ugratón, szabadtári jacuzzi, tanuló pálya, alpesi hütte/faház, körbár ).

A téli pihenés alatt a túrázni vágyókat pedig a környező erdők hófödte tájai várják. Érdemes tehát ellátogatni erre a gyönyörű vidékre!

Délelőtt a Sípark különböző szolgáltatásait próbálhatták ki a kollegák, a sí szerelmesei nagyokat síelhettek a néhol kemény, combos pályákon. A bátrabbak még a jól karbantartott fekete pályán is lecsúszhattak. A kezdőkről sem feledkeztek meg a Neckermann Snow Day szervezői. A számukra biztosított oktatók segítségével azok is kipróbálhatták a „havon csúszást”, akik ezt eddig nem tették.

A megfáradt kollegákat a Sípark Hüttéjében (Hóhatár Étterem) egy finom ebéd várta, többek között palóclevessel, szlovák sztrapacskával, osztrák gőzgombóccal. A napközbeni felfrissülést pedig forralt bor és forró tea biztosította. A nap végén, levezetés gyanánt még a hócsúszdapályák rejtelmeibe is belekukkanthatott a csapat.

A jó hangulatban telt Neckermann Snow Day-t a tévében is viszontláthatjuk az RTL Klub Havazin magazinjában egy későbbi időpontban. Külön köszönetet mondanak a Neckermann Snow Day szervezői a Sípark csapatának, hogy biztosították a programokhoz a megfelelő feltételeket és a nagyszerű együttműködést, mely nélkül nem jöhetett volna létre ez a nap.

Mivel óriási érdeklődés követte a Neckermann Snow Dayt, ezért a szervezők folytatják a hagyományt és minden bizonnyal jövőre is megrendezik, reményeik szerint még több résztvevővel! Aki nem bír jövő évig várni, annak mindenképpen ajánljuk a következő Neckermann által szervezett havas rendezvényt, az igen népszerű Neckermann Sí és Snowboard Kupát, melyet ebben az évben Zell am See / Kaprun-ban rendeznek meg, 2012. Március 15-18. között.

(X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai