hirdetés
hirdetés

A repülőgép ajtaját nyitotta volna ki a mosdót kereső utas

A mosdót kereste és majdnem a kijárati ajtót nyitotta ki egy túlbuzgó utas a KLM Edinburgh-Amszterdam járatán, 9000 méter magasságban.

hirdetés

Az Audrey Hepburn nevet viselő repülőgépen, a turistaosztályon utazó James Gray a mosdót kereste, de túlment azon, és a gép hátsó felében a konyha szomszédságában lévő kijárati ajtót próbálta kinyitni. Természetesen azonban az ajtóbiztosító retesz ezt megakadályozta.

A közelében tartózkodó két légiutas-kísérő gyors és riadt viselkedése meglepte és felháborította az utast, hiszen ő „csak rátette a kezét a nyitókarra”. Miután elmagyarázták neki, hogy mi történhetett volna, ha tovább erőlteti a nyitást ezen a magasságon, az utas mélységes felháborodásának kifejezése után végül eljutott a mosdóba is.

Mivel útközben tovább méltatlankodott, közölték vele, hogy a polgári repülés veszélyeztetése miatt Amszterdamba érve feljelentést tesznek ellene, és átadják a rendőrségnek. Ez leszállás után meg is történt, és helyben 600 euróra bírságolták az utast, valamint a cég öt évre letiltotta őt a KLM összes járatáról.

James Gray nem fogadta el a határozatot, melyből különösen az ötéves eltiltás érintette a legérzékenyebben, és a bírság befizetése után az amszterdami kerületi bíróságon fellebbezett.

Veér Jenő
a szerző cikkei

(forrás: Telegraph)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk