hirdetés

A Textura cukrászai nyerték az idei Desszert Versenyt

A Sirha Budapest szakkiállításon negyedik alkalommal rendezték meg a Desszert Versenyt, ahol a cukrászok három kategóriában alkottak.

hirdetés

Három feladatból épült fel a verseny: a cukrászoknak hét óra alatt egy gyümölcsös desszertet, egy tányérdesszertet és egy választott artisztikai munkát (cukorból vagy csokoládéból) kellett a zsűrinek prezentálni. Újítás volt idén, hogy mindent a helyszínen kellett készíteniük.

A versenyzők páros csapatokban indulhattak: Kőrösi Kristóf és Béres Anett (Borkonyha étterem) Vaszilovics Ádám és Szőke Adrienn (Hunguest Hotel Pelion és Hunguest Hotel Helios) Brávácz Vivien és Matus István (Kistücsök étterem) Fekete Annamária és Tóth Viktória (Textura étterem) Maczák Anna és Nagy Melinda (Non plus ultra Bistro és egyéni vállalkozó)

A zsűrit a szakma legjobbjai alkották: Mihályi László (zsűri elnök), Sárközi Ákos (tiszteletbeli elnök, nem pontozott), Pesti István, Pataki Ádám, Szűcs Árpád, Andrész Zoltán, Korponai Péter, Mázás István és Veszely Attila. A versenyt a Textura cukrászcsapata, Tóth Viktória és Fekete Annamária nyerték, a második helyen Szőke Adrienn és Vaszilovics Ádám, a harmadik helyen Béres Anett és Kőrösi Kristóf végeztek.

(forrás: Magyar Konyha)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk