hirdetés
hirdetés

Afrikai járatot indított a Vueling

Gambia fővárosába, Banjulba indított járatot a spanyol fapados Vueling légitársaság.

hirdetés

A Vueling heti két járatot üzemeltet Barcelona és a nyugat-afrikai város között. Ez már a második afrikai járata a barcelonai repülőtér legjelentősebb légitársaságának, Algéria után.

Gambia nyugodt ország, komoly turisztikai iparral. A turisztikai szektor 12-16%-kal járul hozzá az ország nemzeti össztermékéhez, azonban erős a szezonalitás, amelyen a kormányzat szeretne változtatni.

Gambiai életkép, fotó: wikimedia
Gambiai életkép, fotó: wikimedia

Az év folyamán további új járatok érkezése is várható Banjul repülőterén Lengyelországból, Svédországból és Dániából. A skandináv államok jelentik egyébként a legfontosabb küldőpiacot Gambia számára. Gambiai úti beszámolónkat ezen a linken olvashatják.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk