hirdetés

Alaposan átalakította ruhatárát a szegedi Novotel

És elbúcsúzott minden régi darabtól a szobákban, vendégterekben, ami a múltat idézte.

hirdetés

Tisza-parti kilátással és 140 megújult szobával várja vendégeit a világ vezető szállodaipari csoportjához, az Accorhoz tartozó Novotel Szeged, írják ezzel kapcsolatban hozzánk eljuttatott közleményükben.

A kivételes elhelyezkedésű négycsillagos hotel szobái teljesen új dizájnt kaptak: Máté Bence magyar természetfotós képeit használták fel a helyi élővilág megjelenítésére, három szobában pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatának története jelenik meg a falakon.

A nyolcszintes szálloda a több szakaszban zajló felújítás alatt zavartalanul működött. A megújult szobák erkélyesek és légkondicionáltak. Az Accor csoporthoz tartozó vezető márka, a Novotel célja, hogy vendégeinek biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére, és emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt. A tervezés során az esztétikum mellett a funkcionalitás is nagy szerepet kapott, így a hotel a családok és az üzleti utazók minden igényét kielégíti.

 

„Az elmúlt két év izgalmas feladatot hozott nekünk. Úgy újítottuk fel hotelünket, hogy közben az itt tartózkodó vendégek ebből semmit nem éreztek, mondta Niedermüller Gábor, a négycsillagos ház igazgatója. – Az első szakaszban 50, később pedig a fennmaradó 90 szobát szabtuk át teljesen, így ma már minden látogatónkat teljesen új, letisztult dizájnú terek fogadnak.”

A szállodához tartozó Novo2 étterem helyi specialitásokkal és nemzetközi menüvel is várja a vendégeket, hatalmas teraszáról pedig tavasztól őszig élvezhetik a csodálatos tiszai kilátást a látogatók.

 

A Novotel Szeged a város legszebb helyén, közvetlenül a Tisza folyó partján, a városközponttól tízpercnyi sétára található. Minden szobájából festői kilátás nyílik a városra és a folyóra.

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk