hirdetés
hirdetés

Áprilistól a Sun & Fun repül Egyiptomba és Tunéziába

Az utazásszervező április elsején indítja első charterjáratát Hurghadába, április 29-én pedig a Tunéziába utazók ülhetnek fel az első Monastirba tartó gépre a Sun & Fun Holidays szervezésében.

hirdetés

Nemes Mariann, a vállakozás marketingvezetője bizakodó a nyarat illetően. Véleménye szerint az egyiptomi és a tunéziai helyzet rendeződése után hamar visszatér az utazni vágyók kedve. 

A Sun & Fun Holidays két saját charterjáratot tervez Egyiptomba keddi és pénteki napokon. Tunéziába hetente ugyancsak két időpontban utaztatnak majd, így mindkét desztináció esetén választhatnak az utasok az egy- illetve kéthetes nyaralási lelhetőség mellett 10-11-napos tartózkodási időt is.

Az utaztató nyárra tervezett 2 charterjárat mellé egy harmadik járatot is beállít a Török Riviérára, így az utasok hétfőn, csütörtökön és pénteken is repülőgépre szállhatnak a Sun & Fun Holidays szervezésében. Az előfoglalási időszakban foglalók február 28-ig 20%, március 31-ig pedig 15% kedvezményben, valamint a vecsési Fapados Parkolóban ingyenes parkolási lehetőségben részesülnek, Tunézia és Törökország pedig az előfoglalási kedvezmények sorát ingyenes kirándulással színesíti.

A Sun & Fun Holidays szívesen látja partnereit és az érdeklődőket az Utazás 2011 kiállítás 104.H standján.

(X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk