hirdetés

Elajándékozták a felújításra váró pécsi hotel berendezéseit

Adományként hasznosul a felújítás miatt bezáró pécsi Palatinus Hotel teljes berendezése, ami a Máltai Szeretetszolgálat közvetítésével jut el a rászorulókhoz.

hirdetés

Szociális intézmények és rászoruló családok kaphatják meg a felújítása miatt most bezárt pécsi Palatinus Hotel jó állapotú berendezéseit, bútorait. A baranyai megyeszékhely legnagyobb szállodájának jó állapotban megmaradt, tovább használható bútorait, a beépített szekrényeket, szanitereket, egyes nyílászárókat nem a szemétre vetik, hanem adományként továbbadják a tulajdonos döntése értelmében – tudósított a Bama.hu.

Az egykor szecessziós stílusban épült Palatinus Grand Hotel jelenleg zárva tart, újranyitását 2025-re tervezik
Az egykor szecessziós stílusban épült Palatinus Grand Hotel jelenleg zárva tart, újranyitását 2025-re tervezik
 

A legutóbb a hetvenes évek végén felújított négycsillagos Palatinus Grand Hotel, akkori Pannonia szálloda két évig tartó felújítása már el is kezdődött a Hotelker Kft. szervezésében. Az épület technológiájában és szobáiban gyökeresen megújul. Az újranyitó hotel a jelenlegi 100 helyett 80 szobás lesz, az új szállodaszobák azonban tágasabb térrel, a patinás Bartók terem vagy a lobbi szecessziós tereihez, illetve az épület eredeti miliőjéhez igazodó küllemmel fogadják majd a 2025 elején visszatérő vendégeket a Baranya vármegyei hírportál beszámolója szerint.

A felújítás tervezése során egyértelművé vált, hogy a bútorok, beépített szekrények, szaniterek, sőt sok nyílászáró állapota és állaga sokkal jobb annál, hogy a szemétben végezzék.

A tulajdonos cég azonban nem az értékesítés mellett döntött, hanem úgy határozott, hogy karitatív célokra fordítja a hotel teljes használható berendezését.

(forrás: Barna.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk