hirdetés
hirdetés

Elindult a Wizz Air virtuális utazási irodája

Újabb szereplővel gazdagodott a hazai utazási paletta. A mai napon vált elérhetővé a Wizz Air online utazási irodája, a Wizz Tours, ahol az első csomagajánlatok már foglalhatók is.

hirdetés

Az utazási üzletág tervezett indítását még július elején jelentette be légitársaság a Budapesten és Varsóban. Akkori ígéretükhöz híven az online utazási oldal október 2-án el is indult Lengyelországban és Magyarországon egyaránt, a tervek szerint a jövőben más országokból is elérhető lesz a szolgáltatás. Az utasok repjegyük mellé több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataiból válogathatnak a wizztours.com oldalon. Várhatóan a legnépszerű úti célok között lesz Dubai, ahová október 27-én indul a Wizz Air első járata, valamint Ukrajna, Grúzia, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Az online utazási platform motorját a Travellink online utazási iroda adja, EU-s határon átnyúló szolgáltatásként. A vállalat a magyar és lengyel piacról évi 11 millió eurós árbevételt remél. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk