hirdetés
hirdetés

Fenntarthatósági pozíciót nyitott a Magyar Kongresszusi Iroda

A Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) szeptembertől  új, dedikált pozíciót nyit meg a fenntarthatósági stratégiaalkotás folyamatainak, illetve a kapcsolódó zöld projektek koordinációjára. 

hirdetés

A fenntarthatósági projektmenedzser, Szabó Kata kiemelt feladatai között szerepel továbbá a szervezet fenntarthatósági munkacsoportjának koordinációja, edukációs anyagok készítése, együttműködési partnerségek és kezdeményezések kialakítása közösségi, társadalmi és környezetvédelmi szervezetekkel, a GDS-Index-en való 2023-as nevezés, valamint olyan fenntarthatósági projektek elindítása, mint a hazai szolgáltatók tanúsítási rendszerének megalapozása, és a szervezet hazai aktivitásainak előkészítése regeneratív, zöld megoldások mentén.

Szabó Kata / Fotó: MKI
Szabó Kata / Fotó: MKI
 

„A GDS szakértőivel folytattuk építkezésünket és indítottuk el a desztináció fenntarthatósági indexálásának folyamatát. Nagy álom valósul meg azzal, hogy szeptembertől dedikált pozíciót nyithattunk a területnek. Szabó Kata elkötelezett személye, a speciális szervezeti kapacitás által indítjuk el ősztől a terület gyakorlati továbbfejlesztését", mondja Békefi Anna ügyvezető igazgató.

A fenntarthatósági projektmenedzseri pozíciót betöltő Szabó Kata korábban, egyéb feladatai mellett, az ország GDS-Indexen való elindításában tevékenykedett.

Elérhetősége: +3620 447 3424 | This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: hcb.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk