Gastro Design Award 2017 – Melyik az ország legdizájnosabb hotele / étterme?

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára. 

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – ezek versenyünk főbb szempontjai, amelyek alapján meghirdetjük idei GastroDesign versenyünket, amelyen hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei vehetnek részt.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

Amiben idén más lesz ez a verseny, mint a korábban rendezettek: annyira sikeressé vált ez a programunk - amelyet a kezdetek óta, azaz négy éve a Turizmus Trend és Vendég & Hotel szaklap égisze alatt hirdetünk meg -, hogy híre ment külföldre, ezért a világon ismert és elismert, nemzetközi szakértőket hívhattunk idén a zsűri tagjai közé, akik a hazai szakmédia képviselőivel közösen bírálják majd el a beérkezett pályamunkákat. A pályázati időt meghosszabbítottuk, most kereken két hónap áll rendelkezésre a pályázóknak, hogy összeállítsák és beadhassák pályamunkáikat.

És idén először a Terv-Concept kategória indításával lehetőséget adunk fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, megismerjék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.

Tavaly különben annyira jól sikerült az őszi díjátadó rendezvényünk, hogy idén sem adjuk alább: exkluzív körülmények közt rendezzük a gálavacsorával, zenés-táncos programmal egybekötött díjátadót.

Két főkategóriában várjuk a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriákat jelöltünk ki a belsőépítészet és a design területén. Részletes információ és versenykiírás a gastrodesignaward.hu honlapon.

Nevezési határidő: 2017.06.30.

A zsűri:

A zsűri elnöke:
- Varró Zoltán designer, belsőépítész, VarroDesign

A zsűri tagjai:

 Adele Gutman, USA, New York, Library Hotel Collection, Vice President
 Monica Ortiz, Mexikó, Rosewood Mayakoba Resort, Director
 David Mulin, Franciaország, St. Reggis Hotel Punta Mita, F ß B Director
 Kassitzky Attila, MTÜ, kommunikációs igazgató
 Katusák Péter, Dubaj, W Hotel Dubai, General Manager
 Martinkó József, Octogon építészeti magazin, vezető szerkesztő
 Pásztor Erika Katalina, epiteszforum.hu, főszerkesztő
 Bakody Katalin, magyarországi JAB Csoport, igazgató
 Ács Erzsébet, Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök
 Krémer Julianna, PPH Média, művészeti vezető
 Szigeti Péter, PPH Media, tartalomfejlesztési vezető
 Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.