hirdetés
hirdetés

Gasztro szekció a decemberi WAMP-okon

A gasztronómia és a dizájn izgalmas kapcsolatát igyekszik bemutatni a WAMP decemberben a Millenáris Parkban.

hirdetés

A WAMP decemberben még kétszer (december 12. és 19.) költözik ki a Millenáris Park B csarnokába, hogy ezúttal még nagyobb helyen, még szélesebb kínálattal várjon mindenkit. Csaknem 200 designer munkái közül lehet válogatni, Lila Füge gasztroblogger pedig egy egész gasztro szekciót szervezett össze, amelynek hála 30 standon kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába.

A gaszto szekcióban megtalálható lesz minden, ami szépen csomagolt gasztronómiai termék, gyönyörűen komponált étel, ital, alapanyag, designer konyhafelszerelés vagy asztali tárgy. A kínálatban szereplő csokoldék, trüffelek, bonbonok, cukrásztermékek, lekvárok, chutney-k olívaolajak, borok, párlatok, különleges szakácskönyvek a karácsonyi készülődésben és a fa alatt is jó szolgálatot tesznek majd.

A szervezők különleges meglepetéssel is várják a vásározókat: a gourmet büfé kínálatának kialakításában Segal Viktor, a fúziós konyha alighanem legnagyobb hazai mestere vett részt. „Minőségi, élvezhető, de megfizethető harapnivalót szeretnénk kínálni a vásárlásban megéhező embereknek. Az ilyentájt kedvelt és megszokott ételeket gondoltuk egy kicsit tovább vagy öltöztettük a szokásostól eltérő, dizjnosabb köntösbe. Remélem tetszeni fog, amit kitaláltunk” – árult el részleteket a WAMP karácsonyi menüjéről Sega Viktor. (forrás: Dívány)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk