hirdetés

Jaj a vendéglátósoknak ebben a budai negyedben!

Barabás Richárd a XI. kerület alpolgármestere közösségi média oldalán osztotta meg, hogy Újbuda képviselőtestülete elfogadta, a Bartók-negyed vendéglátóhelyeinek nyitvatartását szigorító javaslatot. Hivatalos információk még nincsenek, de a kommenteket böngészve fény derült az új nyitvatartási rendre is - írja a Portfolio.hu.

hirdetés

Az alpolgármester posztjában így fogalmazott: egységesítettük és szigorítottuk a Bartók-negyedben a vendéglátóhelyek és teraszok nyitvatartási szabályozását.

Meg nem erősített információk szerint az új nyitvatartási rend értelmében a teraszok 10-kor, a vendéglátóhelyek 11-kor fognak zárni. Korai lenne azonban aggódni, hiszen a vendéglátó helyek kérvényezhetik, hogy a határozattól eltérően csak hajnali egykor kelljen lehúzniuk a rolót. Az előzetes információk szerint ezt az engedélyt az önkormányzat akkor fogja megadni, ha nem érkezik panasz az adott vendéglátóhelyre.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk