hirdetés
hirdetés

Jordániába utazók és utaztatók figyelem!

2018. október 28-ával beindul az ír fapados a jordán piacon is.

hirdetés

Az idei téli menetrenddel Jordánia fővárosába, Ammánba indít járatot Ferihegyről a Ryanair. A járat hetente kétszer közlekedik majd. Az értékesítést február végén kezdik. Az MTI értesülései szerint évente akár 27 ezer utas várható az útvonalon.

Ammánba a Malév óta nem közlekedett közvetlen menetrendi járat. Az útvonalat a Malév a Royal Jordanian-nel közös kód alatt repülte. A Malév sem járt azonban a Ryanair által tervezettnél sűrűbb heti frekvenciával.

Az eltelt időben azonban felmerült, hogy a Royal Jordanian izgatta fel a nagyérdeműt azzal, hogy 2014 áprilisától közvetlen összeköttetést teremtene a két főváros között. Akkor GSA-ként meg is bízták az Anubis Travelt az értékesítéssel. Ezt megelőzően, 2013 nyarán pedig attól hangos a szaksajtó, hogy a Royal Jordanian fapados-leány, a Royal Wings szállt volna be a budapesti piacra. Sokan várták őket, de hiába. Itt van helyettük a Ryanair. Hajrá!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk