hirdetés
hirdetés

Júniusra halasztotta indulását a Norse Atlantic

Az új skandináv hibrid légitársaság az orosz-ukrán háború következményeire hivatkozva pár héttel elhalasztotta első járatának indulását, de közben fontos résidőket szerzett London második legnagyobb repülőterén - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A légitársaság hangsúlyozta, hogy a későbbi indulás stabil anyagi hátterük és a repülőgépek bérlési konstrukciója miatt komoly anyagi terhet nem jelent, viszont akkor tudnak járatokat indítani, amikor erre a legalkalmasabbak a piaci feltételek.

Bjorn Kjos, a Norwegian korábbi vezetője és társai által alapított légitársaság a tervek szerint júniustól norvég és egyelőre meg nem nevezett amerikai városok között teljesíti majd járatokat, de már eldöntötték, hogy Párizs és London is felkerül a cég térképére.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


Ehhez már résidőket is szereztek a Gatwick reptéren, ráadásul ezekért fizetnie sem kellett a légitársaságnak, a slotokkal gazdálkodó szervezet osztotta ki azokat.


Bjorn Larssen vezérigazgató elmondása szerint a jelenlegi helyzetben lehetetlenség megjósolni, hogy mekkora lesz a kereslet az áprilistól foglalható transzatlanti járatokra, de a mostani szintről reményeik szerint “teljes erővel” fog elindulni felfelé, mert az emberek utazni akarnak.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk