hirdetés
hirdetés

Kikre tombolunk jövő nyáron?

Már működnek a Sziget Szervezőiroda fesztiváljainak weboldalain a kívánsággépek, ahol a közönség javasolhatja, hogy kiket látnának szívesen a Sziget és Volt Fesztiválon és a Balaton Soundon.

hirdetés

2012-ben június végén, 27-30 között Sopronban immár 20. alkalommal lesz VOLT Fesztivál. Júliusban 12-15 közöttre lehet tervezni fesztiválos nyaralást Zamárdiban, a Heineken Balaton Soundra. Természetesen a jövő augusztus sem múlik el Sziget nélkül, augusztus 6-án és 7-én a koncertnapokkal és 8-13-ig az öt fesztiválnappal tart az élményhömpöly. Ráadásul jövőre jubilál a Sziget is, hisz ez lesz a 20. Hogy mi szóljon ezeken a fesztiválokon, a látogatókon is múlik. A rendezvények weboldalain (www.volt.huwww.balatonsound.huwww.sziget.hu/fesztival) beindultak a Kívánsággépek, amikbe már lehet bedobálni a kedvenc zenekarokat. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk