hirdetés

Las Vegas költözik egy éjszakára a Matild Palota falai közé

Március 25-én különleges nyitóeseménnyel indul a Matild Cabaret 2023-as, tavaszi/nyári évada. A kizárólag egyetlen estén megtekinthető Vegas-show trükkökkel, látványos akrobatikus mozdulatokkal, a Matild Girls tánckarával és kellemes dallamokkal kápráztatja el a közönséget.

hirdetés

A tavaly elindult revü-showműsor idén új három különböző tematikával jelentkezik hetente két alkalommal. A Matild  Palota tavaly októberben élesztette újra a revük csillogó világát a fővárosban. Az estek sikerének köszönhetően tavasszal új évaddal, tematikus revü és show-műsorokkal, és különleges gasztronómiai kalanddal várják a vendégeket.

                                               

A „Life is a Cabaret” elnevezésű produkció a klasszikus francia kabaré ihlette modern jelenetekkel a Group’n’Swing csodás előadásában. A Dreams come true”  utazás a burleszk világába Fehér Lili főszereplésével. A harmadik „Fly me to the Moon” elnevezésű vacsorarevün Gájer Bálint és zenekara Hollywood legszebb szerelmi történeteit idézi meg és eleveníti fel: Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole és Michael Bublé slágerei csendülnek fel. Az előadások alatt idén is 3 fogásos vacsorát szolgálnak fel. 

„A vendégeink egy este keretén belül láthatnak egy színvonalas revüshow-t, amelyet gasztronómiai élménnyel párosítunk”, mondta az újranyitással kapcsolatban Selim Ölmez, a ház igazgatója.

Minden további info: ITT

                            

 

(forrás: Arterego / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk