hirdetés
hirdetés

Lengyelországot is érinti a GTI Travel csődje

Amint arról néhány napja beszámoltunk, csődbe ment a török Kayi Group, az ügy érinti a német és a magyar mellett a lengyel utazási piacot is.

hirdetés

A Kayi Grouphoz tartozott a GTI Travel Germany, a Sky Airlines, továbbá a GTI Travel Poland is. Miután bejelentette fizetésképtelenségét a német anyacég, a lengyel leány is hasonlóképp cselekedett. Lengyelországban több száz utast érint közvetlenül az iroda csődje – őket a biztosítónak kell hazahozni a külföldről. A GTI Poland 1999-ben kezdte meg működését. Mazovia vajdaság hatóságainak bejelentése szerint 750 utasa tartózkodott külföldön az irodának a csőd bejelentésekor. Az érintettek hazaszállításáról a Signal Iduna biztosító gondoskodik, amelynél 7,25 millió zlotyi értékű biztosítása volt az utazási cégnek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk