hirdetés
hirdetés

Lengyelországot is érinti a GTI Travel csődje

Amint arról néhány napja beszámoltunk, csődbe ment a török Kayi Group, az ügy érinti a német és a magyar mellett a lengyel utazási piacot is.

hirdetés

A Kayi Grouphoz tartozott a GTI Travel Germany, a Sky Airlines, továbbá a GTI Travel Poland is. Miután bejelentette fizetésképtelenségét a német anyacég, a lengyel leány is hasonlóképp cselekedett. Lengyelországban több száz utast érint közvetlenül az iroda csődje – őket a biztosítónak kell hazahozni a külföldről. A GTI Poland 1999-ben kezdte meg működését. Mazovia vajdaság hatóságainak bejelentése szerint 750 utasa tartózkodott külföldön az irodának a csőd bejelentésekor. Az érintettek hazaszállításáról a Signal Iduna biztosító gondoskodik, amelynél 7,25 millió zlotyi értékű biztosítása volt az utazási cégnek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés