hirdetés
hirdetés

Már foglalhatók a Neckermann 2014 nyári ajánlatai

2013. november 13-ától foglalható a Neckermann nyári kínálatának túlnyomó többsége a foglalási rendszereken keresztül. 

hirdetés

Magyarország vezető utazásszervezője egyre intenzívebben használja a nemzetközi Thomas Cook turisztikai cégcsoport nyújtotta szakmai hátteret és ennek köszönhetően most több ezerrel bővítheti szálláskínálatát.

Az újdonságokról a november 12-én és 13-án tartandó WEBEX webkonferencia segítségével lehet a legfrissebb információkhoz jutni.

MÉG SZÉLESEBB KÍNÁLAT AZ EGYÉNI UTASOKNAK

A kiadványokban szereplőkhöz képest több mint ezer extra szállásajánlat és számos új úti cél érhető a foglalási rendszerekben és a honlapon!

A jól ismert és kedvelt Észak- és Közép-Adria, Toszkána, Ligur-tengerpart, Szardínia mellett érdemes felfedezni az új régiókat  Olaszországban, mint pl.  Kalábria vagy Szicília. Franciaországi kínálatunkat is kibővítettük,  Cote d’Azur, Provence és Korzika minden igényt kielégítő szálláshelyein kívül kifejezetten ajánljuk a dél-franciaországi üdülőhelyeken lévő, családos vendégek számra kialakított, mobilházakból álló  üdülőfalvakat. Spanyolországban a  Costa Brava és  Costa Dorada mellett idén már elérhetőek/foglalhatóak szálláshelyek a Costa Blancán is.

Természetesen idén is széles kínálat és versenyképes árak jellemzik a bolgár, horvát tengerpart valamint a Chalkidiki-félsziget ajánlatait, ahol 2013-ban is több tízezer Neckermann utas töltötte nyaralását.

GÖRÖGORSZÁG – HOSSZABB LESZ A SZEZON

A legkedveltebb görög desztinációkra még hosszabb időszakban kínál utazási lehetőséget a Neckermann. Krétára és Rodoszra már áprilistól októberig lehet utazni. Ezáltal azon utasok, akik a főszezonon kívül is tudnak utazni, még kedvezőbb áron élvezhetik az Égei-tenger habjait és Görögország különleges varázsát. Korfu és Kos továbbra is kiemelt úti cél lesz. Ezen túl, a 2013-as év egyik sláger úti célja, Zakynthos 2014-ben nem csak Budapestről, hanem Debrecenből is elérhető lesz közvetlen charter járattal.

KEDVEZŐBB MENETREND

A még kényelmesebb nyaralás érdekében 2014-ben Bulgáriába hétvégén indulnak majd a Neckermann charterei!

A Neckermann 2014-ben is a legkedveltebb repülős úti célokra kínál közvetlen budapesti charteres csomagtúrákat: Spanyolországban Tenerife és Mallorca, Törökország, Madeira, Egyiptom, Málta, Ciprus és Tunézia lesznek az úti célok.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

Minden 2014. január 31-e előtti repülős csomagtúra foglalást 33 €/fő FIRST MINUTE kedvezménnyel jutalmaz. Természetesen mindemellett elérhetők a Neckermann-nál megszokott kedvezmények, így összességében akár 25-30% árelőny is elérhető a szállás díjából az előfoglalási időszakban.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

A Neckermann a 2014-es nyári szezonban is garantálja, hogy az előfoglalási szezonban történő foglalás esetén az utas nem járhat rosszabbul, mintha később foglalna! Ha később mégis alacsonyabb ár lenne érvényes a lefoglalttal megegyező útra, akkor a különbözetet az utas visszakérheti! (x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk