hirdetés

Márciusban Konyhakiállítás

Március 3-5. között a legújabb konyhabútorokkal, kis- és nagygépekkel, eszközökkel, ingyenes tanácsadással és izgalmas programokkal vár az éves rendezvény a Budapest Arénában.

hirdetés

A Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat a közönség, amelyekkel korábban még sosem. A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára, és az érdeklődők megismerhetik a legújabb konyhai trendeket is.

Itt mutatkozik be a magyar piacon új szereplőként debütáló Haier cég is. Prémium termékei közül szinte minden kategóriáját bemutatja, a beépíthető konyhai gépek - sütők, főzőlapok és páraelszívók - mellett a rivaldafény azonban az innovatív technológiákkal felszerelt hűtőszekrényekre irányul majd. Az Euromonitor International felmérése szerint a Haier immár 14. éve a világ első számú háztartási nagygépeket forgalmazó márkája.

Fotó: Haier
Fotó: Haier

A Konyhakiállításon nem csupán a legfrissebb trendek, a legszebb konyhabútorok, a legújabb gépek és eszközök várják a résztvevőket. Az esemény három napján izgalmas standprogramokkal készülnek a kiállítói, a Miele Nagyszínpadon pedig bemutatókkal készülnek a hazai gasztronómiai szcéna megkerülhetetlen arcai: sztárséfek, fiatal tehetségek és gasztrobloggerek fedik fel varázserejüket, és kalakuzolnak a modern konyhaművészet folyamatosan változó világába. Tavaszi ínyencségek, a 2022-es év bisztró burgere, újragondolt magyar ételek, halas és japán-magyar fúziós fogások is készülnek majd a Miele által szponzorált Nagyszínpadon.

Bővebb információ ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk