hirdetés
hirdetés

Matild után Klotild is a luxusvendégek szolgálatában

Új luxusszálloda nyílik a budapesti belvárosban, a Klotild-palotában, a Marriott-csoport üzemeltetésével, amely a szemközti Matild-palotában már működtet egy ötcsillagos házat - írja az Index.

hirdetés

A The Gentleman's Review szerint a Ferenciek terénél lévő épületben az amerikai Marriott nyit szállodát St. Regis brandje alatt, ami eddig hat másik európai nagyvárosban volt jelen.

A Budapesten nyíló, ötcsillagos, 102 szobával és lakosztállyal rendelkező hotelben lesz étterem, kávézó, bár, spa és konferenciatermek is. A hotel építtetője a 2018-ban bejegyzett ABA Gate Hungary Kft., amely a katari Ali Bin Ali Group magyar leányvállalata.A Klotild-palota 1906-ban készült el. Legutóbb a Buddha-Bar hotelláncolat magyar egysége működött itt a Mellow Mood Hotels licenszében, ezt azonban 2019 januárjában visszaadták, és az akkori állapotok átalakítása tavaly óta zajlik.

A testvérépületben, a Matild-palotában tavaly nyitott meg a Marriott egy másik luxushotelt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk