hirdetés
hirdetés

MUISZ-vacsora a Gödöllői Királyi Kastélyban

Május 10-én a Gödöllői Királyi Kastélyba hívja tagjait a Magyar Utazási Irodák Szövetsége.

hirdetés

Az esti rendezvény programja:

• dr. Princzinger Péter a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese (előadás címe egyeztetés alatt)

• dr. Virág Zsolt a Nemzeti Kastélyprogram és Várprogram miniszteri biztosa - "Múltunk jelen időben"- turisztikai lehetőségek a Nemzeti Kastély és Várprogram keretében – címmel

• Bemutatkozik az Aranykulcs: Ungár Tamás, a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének elnöke

• Hangya Edina, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezetője tájékoztatja a résztvevőket Málta csodálatos látnivalóiról „Van élet az Azur ablakon túl" címmel

A vacsorán tombolára is sor kerül, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára. Fődíj: szállás 2 fő részére 5 éjszakára reggelivel a Seashells Resort Malta szállodában.

További nyeremények: 2 éjszaka szállás félpanzióval a gödöllői Erzsébet királyné szállodában és ugyancsak 2 fő részére élménykirándulás 3 fogásos ebéddel a Lázár Lovasparban.

A vacsorát megelőzően tartalmas programot szervez a Szövetség, az érdeklődők megnézik az Erzsébet Királyné Szállodát, a Lázár Lovaspark vendégül látja a csoportot és beszámol a fejlesztésekről, majd ezt követően a Gödöllői Királyi Kastély megtekintésére kerül sor.

A rendezvényre buszt is indít a MUISZ Budapestről.

A vacsora ára MUISZ tagok részére 3500 Ft, nem MUISZ tagok számára 7900 Ft + áfa. MUISZ tagok a MUISZ hírlevélben megadott linken keresztül regisztrálhatnak.

Nem MUISZ tag érdeklődők jelentkezését a Titkárság az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen várja.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk