hirdetés
hirdetés

Online érhetők el a Kartago Tours téli ajánlatai

A költséghatékonyság és ésszerűsítés elveit figyelembe véve a 2013/2014-es téli szezonra elektronikus formában készíti el katalógusait a Kartago Tours.

hirdetés

A Kartago Tours döntésének oka a fentieken kívül, hogy az utazásszervező téli kínálatában (a Prágából induló egzotikus úti célokon kívül) nagyrészt ugyanazok az úti célok lesznek foglalhatók, mint nyáron, így a szállodainformációk zöme továbbra is megtekinthető nyári katalógusban. Külön-külön úti célonként elektronikus formában készít katalógust a Kartago Tours, ezek nagy része már elérhető a weboldalon.

Az online katalógusok megtekintéséért kattinson >>>

A Kartago Tours téli úti céljai:

Budapestről: Tunézia (Tunis), Egyiptom (Hurghada és onnan busszal Marsa Alam, Sharm El Sheikh, Nílusi hajóutak), Zöld-Foki-Szigetek (TAP menetrendszerinti járattal lisszaboni átszállással), valamint újdonságként Madeira (TAP menetrendszerinti járattal lisszaboni átszállással), újdonságként Portugália (Algarve, TAP menetrendszerinti járattal lisszaboni átszállással) és csak szilveszterre Szicíliába is szerveznek egy turnust. 

Prágából charterjárattal (oda menetrend szerinti járattal vagy egyénileg): Kenya és Zanzibár, Dominika, Kuba, Mexikó, Venezuela/Isla Margarita és Jamaica.

Kedvezmények, ingyenes parkolás és transzfer

Előfoglalásnál már 20% előleg befizetése elegendő a kedvezmény igénybevételéhez. Minden úti cél esetében amennyiben az utas 2013. október 31-ig lefoglalja utazását és a katalógusban szereplő árának legalább 20%-át előlegként befizeti, akkor az irodától 15% árkedvezményt kap minden utas. Minden utas, aki 2013. október 31-ig lefoglalja az utazást és befizeti a részvételi díj 20%-át, ingyen repülőtéri parkolást kap indulástól függően Budapesten vagy Prágában. A budapesti indulású járatoknál ez felcserélhető ingyen repülőtéri transzferre.

A Kartago Tours továbbra is várja a viszonteladó irodák jelentkezését árualapjuk minél szélesebb körben való terjesztéséhez.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk