hirdetés
hirdetés

Csomagajánlatok a holland vasúttól

A Nederlandse Spoorwegen (Holland Államvasutak) illetékesei bejelentették, hogy jövőre már 60 városba kínálnak az utasoknak olcsó és praktikus csomagajánlatokat.

hirdetés

Az idén kínált 43 belföldi úti cél száma jövőre 17-tel gyarapodik, így összesen 60 desztinációt lehet az NS Touristiek szervezésében elérni. A rendszer nagyon egyszerűen működik. Amikor egy Amszterdamban lakó család elhatározza, hogy hétköznapon 09,00 és 17,00 óra között, vagy szombat-vasárnap bármikor kirándulna Scheveningenbe (a Keleti-tenger partja), akkor az amszterdami Centraal Stationban megváltja a Scheveningen kiránduló pakettet. Ebben van személyenként egy Amsterdam-Hága retúr vonatjegy, egy-egy hágai pályaudvar-Scheveningen Promenade retúr villamosjegy, egy-egy belépő az Akváriumba, egy családi uszodajegy és egy zacskó majonézes sült krumpli kólával a Promenádon. (Ez utóbbi beváltható fagylaltra is, időjárás függvényében.) Mindez 20 százalékkal olcsóbb a csomagban, mint részenként. A kijelölt NS-pénztáraknál (57 van belőle) lehet kapni a 60 féle csomagajánlatot tartalmazó füzetet, amelyek jelentős része valamilyen eseményhez, rendezvényhez kapcsolódik. Újdonság a 2012-es évben, hogy már ki is lehet kihagyni egy-egy programot, így olcsóbb lesz a csomag.

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk