hirdetés

Profi Utazási Rendszer a Turizmusban Roadshow 2016 tavaszi beszámoló

"Örömmel tudatjuk, hogy sikeresen lezajlott a TravelGATE 2016-os tavaszi OpenGATE Roadshow-ja. Nem egészen 1 hónap alatt 7 helyszínt érintettünk országszerte, és összesen közel 150 utazási iroda vett részt az előadásokon. Rettentően örülünk ennek a nagy számú érdeklődésnek, és a sok pozitív visszajelzésnek." A TravelGATE beszámolója.

hirdetés

"Állomásaink a következők voltak:

I. állomás (2016.04.27.) - Budapest
II. állomás (2016.05.04.) - Debrecen
III. állomás (2016.05.05.) - Miskolc
IV. állomás (2016.05.11.) - Szeged
V. állomás (2016.05.18.) - Győr
VI. állomás (2016.05.19.) - Pécs
VII. állomás (2016.05.25.) - Zalaegerszeg

A roadshow célja az volt, hogy minden utazási iroda megismerje utazási rendszerünket, legyen az akár partnerünk, akár érdeklődő. Szeretnénk az irodákat teljes mértékben kiszolgálni, így egy komplett, rengeteg hasznos modulból, funkcióból álló utazási rendszert biztosítunk nekik, mely az irodákkal szorosan együttműködve, tanácsaik, ötleteik, igényeik segítségével folyamatosan épül és bővül.

Az előadásokon ismertettük fejlesztéseinket, érdekességeinket, néhány hasznos tanáccsal szolgáltunk, és betekintést engedtünk a folyamatban lévő fejlesztések közé.Szó esett többek között az általunk biztosított magyar árualapról, az élő adatokkal működő osztrák és német árualapról és a hozzá tartozó foglalási rendszerről. Büszkék vagyunk rá, hogy immár 60+ magyar tour operátor teljes ajánlata szerepel a rendszerünkben napi frissítéssel, és arra, hogy a német Traffics GmbH-val való közös együttműködésünknek köszönhetően közel 140 külföldi tour operátor ajánlatait is biztosítani tudjuk partnereink weboldalára.

Bemutattuk hírlevelező funkciónkat, mely a világhírű és megbízható MailChimp rendszer TravelGATE Magellán rendszerbe történő integrálásával valósult meg. Nem győzzük hangsúlyozni ezen hírlevél küldő rendszer hatékonyságát és megbízhatóságát, hiszen a hírlevelezés nagyon fontos minden irodának, és nagyon körültekintőnek kell lenni, amikor erre eszközt keresünk. A MailChimp segítségével tisztán tarthatjuk címlistánkat és garantáltan spam-mentesen küldhetünk hírlevelet, ezért is választottuk őket az együttműködésre.

Megismerhették a részvevők a rendszerből történő ajánlatküldést is, melynek hatalmas előnye, hogy minimális munkával, gyakorlatilag pár kattintással előre megformázott, képekkel kiegészített sablonokban van lehetőség kiküldeni sok-sok ajánlatot az utasnak.

Részletesen ismertettük rendszerünk egyik leghasznosabb komponensét, a megrendelések és ügyfelek kezelésének mikéntjét.

Mivel rendszerünk folyamatosan fejlesztjük, így azok is új információkkal gazdagodhattak, akik egyébként rendszeresen használják az elérhető funkciókat.

Büszkék vagyunk rá, hogy már elérhető nálunk külön hajóút kereső, ami ráadásul teljesen megújul és sokkal modernebb, felhasználóbarátabb megjelenést és működést kap mind a keresődobozt, mind a találati listát, ajánlat megjelenítést tekintve. Jelenleg elérhető nálunk az MSC Cruises és a Royal Caribbean teljes árualapja, de hamarosan sok új hajótársaság ajánlatai is bent lesznek a rendszerben.

Friss fejlesztésünk egyike a Neckermann és a TravelGATE közös fejlesztése, a sportút kereső és találati lista, mely a Neckermann oldalán már elérhető, de hamarosan partnereink számára is elérhető lesz az utazás keresőn kívül. Itt szállással és sok esetben repülőjeggyel párosított sportajánlatok érhetők el, vagyis konkrét sportút csomagok, melyek a labdarúgáson kívül minden egyéb sportajánlatot is tartalmaznak, legyen az Forma-1, tenisz, darts, golf stb.

Ősszel ismét hasonló roadshow-t szervezünk, ahol szintén bemutatjuk majd a legfrissebb fejlesztéseink, segítséget nyújtunk a rendszer használatban, illetve betekintést ejtünk a jövőbeli funkciókba.

Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, ősszel újra találkozunk és lesz újra több meglepetés vendégünk is! Tavaszi bemutatóinkat a Green Travel török árualapjával, akciókkal és tengeri hajózás kínálatával gazdagította (MSC, Princess, Cunard, Windstar, Pullmantur, Carnival Cruise Line). Köszönjük a Green Travel részvételét!

Ősszel még több tour-operátor meglepetés vendéget fogunk bemutatni!

Addig is keressetek minket bizalommal, amennyiben egy dinamikusan fejlődő Profi rendszert szeretnétek használni. Lájkoljátok Facebbok oldalunkat itt, hogy folyamatosan hírt kapjatok állandó fejlesztéseinkről.

Csatlakozz hozzánk! 

Most Ingyenes csatlakozási lehetőség hatalmas kedvezményekkel! Keress minket bizalommal!"

- a TravelGATE csapata -
www.travelgate.hu

(X)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai