hirdetés

Sun&Fun Holidays: új légitársaság, új és visszatérő úti célok

Számtalan újdonsággal készül a 2017-es nyári szezonra a Sun&Fun Holidays, amely a télen dubaji körutazást, egyiptomi üdülést és törökországi szilvesztert is kínál.

hirdetés

A Sun&Fun Holidays a téli hónapokban is kínál utazási lehetőséget. Téli árualapjában szerepel a Last Call Travellel közös szervezésben indított, Dubajt és Abu Dhabit magában foglaló körutazás az Egyesült Arab Emirátusokban november 13. és 19. között. Az utazásszervező kínálatában emellett egész télen elérhető Egyiptom vasárnapi indulással, szilveszteri programként pedig nyolc napos üdülést szerveztek a török Riviérán bécsi indulással, a Sun Express légitársasággal.

Új légitársaság 2017-ben

A Sun Express – mely a Turkish Airlines és a Lufthansa közösen üzemeltetett légitársasága – most először érkezik Budapestre, méghozzá a Sun&Fun szervezésében. A légiszállító fővárosunkból a török Riviérára szállítja az utasokat 2017 nyarán.

Új országos viszonteladói hálózat

A Sun&Fun mostantól viszonteladói partnerei között üdvözölheti az IBUSZ Utazási Irodák országos hálózatát. Az utazásszervező hisz abban, hogy ezzel egy sikeres együttműködés veszi kezdetét, mellyel még ismertebb lesz a Sun&Fun Holidays árualapja.

Régi és megbízható biztosítói háttér

Immáron nyolcadik éve lesz, hogy az utazási iroda a Colonnade biztosítóval dolgozik. Az együttműködéssel továbbra is elégedettek, és bíznak benne, hogy az hosszú távon is folytatódik.

Desztinációk és újdonságok 2017 nyarán

Továbbra is a Sun&Fun Holidays legfőbb termékének számít Törökország, ahová két légitársasággal is repülni fognak hazánkból, mely célterületnél heti négy indulás közül választhatunk (szerda, csütörtök, péntek, vasárnap): Travel Service-szel és a Sun Express-szel. A Török Riviérán több mint 300 szállodára terjed ki kínálatuk, ezen belül 80 exkluzív (csak a Sun&Fun Holidays kínálatában található meg magyarországi indulással) hotellel dolgoznak majd együtt.

Az utazási iroda az idei évben már bevezette Észak-Ciprust, jövőre pedig saját, dalamani dobbantós charterjárattal – a Tailwind Airlines-szal – fogják értékesíteni ezt a manapság oly népszerű desztinációt, vasárnapi indulással. Vagyis a dalamani régió is az iroda árualapját fogja színesíteni 2017-ben.

Az utóbbi évek nehézségei után az idei szezon kellemes meglepetése volt Egyiptom, ahova továbbra is vasárnapi indulással, a Travel Service járatain foglalhatók a Sun&Fun csomagajánlatai, emellett ez az egyetlen olyan desztináció, ahova egész évben szerveznek nyaralásokat.

Jövőre a görög szigetek tekintetében két újdonsággal is szolgál a Sun&Fun. Új desztinációként kerül be az árualapba Korfu, mellyel együtt immár négy görög úti cél – Korfu mellett Kréta, Rodosz és Zakynthosz – szélesíti a palettát (Kréta: szerda, vasárnap; Rodosz: csütörtök; Zakynthos: kedden budapesti indulás, pénteken debreceni indulás; Korfu: szerda). Krétán további kapacitásnövekedéssel készülnek, Zakynthosz pedig debreceni indulással is elérhető lesz. Az útvonalakon a Travel Service járatai közlekednek.

Bulgária (járatnap: kedd) folyamatosan fejlődő úti cél a Sun&Funnál, így 2017-ben is emelnek kapacitásukon az országban, ide a Travel Service szállítja majd az iroda utasait.

A 2017-es nyári szezonra már javában zajlik az előfoglalás a Sun&Funnál, mely az eddigi visszajelzések és foglalások alapján optimizmusra ad okot. Készül az utazásszervező katalógusa is, decemberben elkezdődik azok kiszállítása az utazásközvetítő partnerek felé.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Kiadónk társoldalai