hirdetés

Szabó László második a Bocuse d’Or-on

A harmincesztendős Szabó László szerezte meg a második helyezést a Bocuse d’Or magyarországi selejtezőversenyén.

hirdetés

Ezzel az eredményével a kecskeméti mesterszakács ő lett a legjobb a benevezett és a tavaszi selejtezőkből továbbjutó versenyzők között. Szabó László a luxembourgi Culinary World Cup háromszoros aranyérmese, 2006-ban az abszolút egyéni második helyen végzett. Jelenleg a Sodexo executive chef-je, korábban chef de partieként dolgozott az ötcsillagos írországi Monart ***** Four Season Hotelben is.
Szabó László nevéhez fűződik az idei verseny fair-play díjas momentuma is, a felkészülés során a szervezőktől kapott támogatás teljes összegét átengedte versenyzőtársának (szándékosan nem mondhatunk vetélytársat), aki önhibáján kívül került olyan helyzetbe, amely csaknem ellehetetlenítette indulását a versenyen.

A szakácsverseny harmadik helyén Volenter István, a nyékvárkonyi Hotel Chateau Amadé konyhafőnöke végzett, a negyedik Kiss Krisztián lett.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk