hirdetés
hirdetés

Szlovák benzinturisták paradicsoma lettünk

Mára közel tízszázalékos árkülönbség alakult ki a szlovák és a magyar benzinárak között, de ezúttal a mi javunkra - derül ki az Autóklub adataiból.
hirdetés

Helyi források megerősítették, hogy ennek révén a határ mentén egyre intenzívebb a benzinturizmus, immáron Magyarország irányába. Ukrajnában továbbra is majdnem feleannyiba kerül az üzemanyag, mint nálunk, és Romániában is majdnem annyival olcsóbb a termék, mint amennyit mi verünk rá a szlovákokra – írja a Népszabadság. Magyarország az üzemanyagárakban már a középmezőnybe tartozik, ami jelentős javulás az elmúlt évekhez képest. Az itt tapasztalható kedvező ármozgást szakértők lapunknak a forint gyors erősödésével indokolták: ennek köszönhetően a nemzetközi áremelkedést most nem követték a hazai tarifák. Ez az árelőny lényegében akkor sem vész el, ha júliustól emelik a termékek áfáját és jövedéki adóját is. (Népszabadság)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk