hirdetés
hirdetés

Témanapokkal erősít a müncheni utazási vásár

Bajorország legnagyobb utazási és szabadidős vására, a „f.re.e” a müncheni vásárterületen február 18-22. között zajlik.

hirdetés

A díszvendég ebben az évben Spanyolország, mely kiállítói révén a nyári üdülések kedvelt színtereit, a tengerparti strandokat és a mozgalmas esti programokat kínáló szigeteket hozza el e hideg, téli napokra.

Aki előzetesen, online vásárolja meg belépőjegyét, az nemcsak megtakarít 35 százalékot a belépő árából, de ha ő lesz a szerencsés nyertes, spanyolországi nyaralást is nyerhet.

A vásár a szabadtéri aktivitások helyszíni kipróbálására is lehetőséget nyújt: a látogató kerékpározhat, sziklamászást gyakorolhat, de egy 70 méter hosszú mesterséges kajakpályán is próbára teheti magát. A szabadidős tevékenység eszközeit (kerékpár, kajak stb.) is felvonultatják a gyártók, nem beszélve a kempingezés és lakókocsis kínálat óriási választékáról. Kiemelt számban szerepelnek a wellness és egészségturisztikai szolgáltatók. Figyelmet érdemel az úgynevezett „témanapok” tárgyköre is: először kerülnek középpontba az egyedül utazók elvárásainak megfelelő ajánlatok, valamint az egyre népszerűbb tengerjáró hajók turistacsalogató újdonságai.

Bővebb infó: www.free-muenchen.de

Forrás: free-muenchen.de
Forrás: free-muenchen.de

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai