hirdetés
hirdetés

Tunézia felfedezésére indultak a Best Reisen partnerei

Június elsején, pénteken indult a Best Reisen utolsó szezonindító tanulmányútja, amelynek úti célja ezúttal Tunézia, ahova az utazási iroda egy régi/új partnerével, a Nouvelair légitársasággal utaztak a partnerek.

hirdetés

Az első napon a repülőutat és a transzfert követően a Dino Club Marhaba Club 4 csillagos szálloda tengerpartján és a szálloda medencéjénél töltötte a csapat a délutánt. A bőséges svédasztalos vacsora és az ismerkedés után kellemesen telt az este a bárban.

A második napon kezdődött a munka, szép sorban meglátogatták a Best Reisen árualapját képező szállodákat. Egy ebéd erejéig visszatért a csoport a Dino Club Marhaba Clubba, utána pedig a Friguia Parkban néztek meg egy fókaetetést és egy szuper delfin show-t. Az estét a Hotel Hammamet Garden Resortban töltötték, de mielőtt aludni tértek volna, Sousse egyik legjobb szórakozóhelyén lazítottak...

Vasárnap a résztvevők a Medina Nordban egy jó kávé mellett nézegethették át a bazárokban beszerzett friss vásárfiát. Majd Kartágó gyönyörű romjai között elevenedett meg a történelem a gyönyörű tengerparton. A római kor emlékeit követően Sidi Bou Said felé vették az irányt, mely egy elragadóan szép ékszere Tunéziának. A kis tengerparti város megismerése után Hammametbe utaztak, ahol a vasárnap estét töltötték. Már mindenki nagyon várta, hogy eljöjjön a hétfő, hiszen a hajókirándulások mindig felejthetelen élményeket jelentenek nem csak az utasoknak, hanem a szakmabelieknek is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk