hirdetés
hirdetés

Egy kreatív bevételi forrás ennél a légitársaságnál

A német szabadidős légitársaság, a Condor utasai a hosszútávú járatokon biztosíthatják fedélzeti poggyászuk helyét az ülések feletti tárolókban - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Egyre több légitársaság fordul kreatív bevételi módokhoz, amelyeket főként a fapadosok alkalmaznak. Most újabb kezdeményezés jelent meg.

A Condor lehetőséget kínál arra, hogy utasai bizonyos hosszútávú járatokon helyet foglaljanak. kézipoggyászuknak az ülések feletti tárolórekeszekben. A cég közleménye szerint november 1-től vezetik be az újdonságot, és indulás előtt lehet hozzáadni a foglaláshoz a csomaghelyet, amelyek 9,99 eurótól érhetők el.

Kezdetben néhány útvonalon válik elérhetővé ez a kiegészítő szolgáltatás, az A330-200-as típusú gépeken. Az online foglalási rendszerben az indulás előtti 48. óráig lehet hozzáadni a foglaláshoz a szolgáltatást, de az online check-in idején is megoldható.

Forrás: Condor
Forrás: Condor


Az előre foglalt táskák területét jelölik majd a poggyászrekeszeken, illetve az utas is látja az online foglaláskor, hogy hol található a csomagjának helye, az üléséhez hasonlóan.

Ralf Teckentrup, a Condor vezérigazgatója a közleményben azzal indokolta a kezdeményezést, hogy az utasok nyugodtabban készülhessenek az utazásra beszálláskor, mert így nem kell aggódniuk, találnak-e helyet a kézipoggyászuknak.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk