hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs igazgató a Cornthia Hotel Budapestben

2013. július 15-től Döry Gábor személyében tapasztalt szakember csatlakozott a Corinthia Hotel Budapesthez.

hirdetés

Karrierjét a PPD ügynökségnél kezdte, majd a Peugeot Hungáriához csatlakozott. Ezután a Publicis Dialog reklámügynökségnél dolgozott ügyfélkapcsolati igazgatóként. Ezt követően a Nissan CEE-nél volt felelős a regionális marketing tevékenységekért Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban. Sikeresen menedzselte a Raiffeisen Bank kiskereskedelmi üzletágának kommunikációját. A Corinthiához a Coninvest Kft-től érkezett.

Pályafutása során hasznos és szélekörű tapasztalatokat gyűjtött a PR, kommunikáció, márkaépítés, rendezvény marketing és üzleti tervezés területén.

Elérhetőségei: email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon: +36 1 479 4730.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk