hirdetés
hirdetés

Új kulturális központ születik?

Martfűn idén augusztusban a Martfű Termál Spa szervezésében második alkalommal rendezték meg az Örökzöld Tisza Fesztivált. Az egy héten át tartó kulturális rendezvénysorozat elnyerte a Minősített Fesztivál címet. 

hirdetés

A Szolnok megyei település novemberben is folytatja aktív szerepvállalását a kultúra terjesztésében, hiszen házigazdája lesz az első alkalommal megrendezésre kerülő, 6 nemzet részvételével zajló nemzetközi kulturális filmfesztiválnak. A portugál, francia, angol, lengyel, román és magyar filmesek a vidék életét dolgozzák fel műveikben. A több mint 30 beérkezett pályaművet a Martfű Művelődési Központban lehet megtekinteni november 11-13-ig. És hogy a filmfesztivál, az Örökzöld Tisza fesztiválhoz hasonlóan hagyománnyá váljon, máris megfogalmazták a filmfesztivál jövő évi mottóját: Európa fürdőkultúrája.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk