hirdetés
hirdetés

Új szálloda nyílik Tokajban

A tervek szerint 2012 januárjában nyílik meg Tokaj legújabb szállodája, a Hotel Kelep, tudta meg a TurizmusOnline. 

hirdetés

A beruházás európai uniós támogatással valósul meg, a kedvezményezett az ÉMOR TISZK Zrt., a megvalósításban jelentős anyagi és szellemi részt vállalt Tokaj Város Önkormányzata is.

A szállodában 20 szoba, három apartman, étterem, borpince, élelmiszer- és ajándékbolt, konferenciaterem és egy kisebb wellness-részleg várja a vendégeket pezsgőfürdővel, finn és infraszaunával, kondicionáló teremmel, kerékpárkölcsönzővel.

A szálloda a sztenderd szállodai szolgáltatások mellett komplex élménybirodalomként működik majd, gyerekbarát szolgáltatásokat, animált programokat, aktív kikapcsolódási lehetőségeket, borkóstolókat, gasztronómiai élményeket is kínálnak majd a tervek szerint.

A szálloda a tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola illetve az ÉMOR TISZK Zrt. szakképző iskoláinak állandó gyakorlóhelye, azaz az Észak-magyarországi és Észak-alföldi régió majdani szállodai szakembereinek gyakorlati képzési centruma is lesz. Ez azonban nem befolyásolhatja a szállodai szolgáltatások minőségét, hiszen minden szolgáltatásban a legmagasabb színvonalat célozta meg a hotel menedzsmentje. Mivel a beruházás közpénzből valósul meg, öt évig a nonprofit jelleggel működik.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Ha ez a szálloda magán pénzből valósult volna meg, nem élné meg az 5 évet!
20 szobával, hitelt törleszteni és még üzemeltetési költségeket is fizetni lehetetlen lenne!
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai