hirdetés
hirdetés

V4 japán roadshow

A Visegrádi Négyek országainak turisztikai együttműködése keretében 2012. május 15-19. között kerül sor a japán roadshow-ra, amelynek állomásai: Tokió és Osaka.

hirdetés

Az osakai workshopra Nagoyából is érkeznek irodák, mivel célzottan, a négy ország külképviseletei hatékony akvirációt folytatnak ebben a térségben is .

Jelentkezési határidő: 2012. április 20.
Részvételi díj: nincsen részvételi díj, a részvétel ingyenes

A Visegrái Országok egyik célpiaca Japán. Évek óta a JATA vásáron való közös részvétel, valamint japán zenei workshop, és előadás jellemezte a tevékenységet. Ebben az évben kerül sor újra a japán szakma erőteljesebb megszólítására a 4 ország által célzottan, amely piaci tevékenység egyik eleme a májusi roadshow is.
A roadshowt követően lehetőség nyílik arra, hogy a japán ANTOR ,,KIX venet"-jén a roadshow résztvevői megjelenjenek, és további üzleti kapcsolatokat építsenek.

További információért forduljanak Fekete Magdolnához/ Magyar Turizmus ZRt a 488-8740 telefonszámon, illetve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

A csatolt dokumentumokat - jelentkezés esetén- kitöltve Fekete Magdolnának juttassák el faxon: 488-8731 illetve emailen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés

Letölthető fájlok

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk