hirdetés

Végre bezárják a világ legpocsékabb McDonald's gyorséttermét

Ha lenne ilyen, megkaphatná a Föld „legrosszabb” McDonald's üzletének címét, de szerencsére nem Magyarországon, hanem a bolygó távolabbi felén, Kanadában van ez az egység. Közel 40 évig üzemelt, de hamarosan véglegesen bezárják.

hirdetés

A McDonald's üzletekbe rendszeresen betérők viszonylag ritkán gondolnak arra, hogy olyan gyorsétteremben járnak, amelyet a II. világháború idején (1940-ben) alapítottak, és a létrehozóinak rengeteget kellett gürcölniük azért, hogy olyan márkát teremtsenek belőle, amely bárhol a világon azonos minőséget, bánásmódot kínál a vendégeknek, áll a promotions.hu  beszámolójában.

 

A főváros Ottawában működő étterembe közel 900 alkalommal hívták ki a rendőrséget csaknem négy évtized alatt, ami azt jelenti, hogy átlagosan kéthetente történt ott valami. Általában balhé, bunyó, sőt tömegverekedés, míg egy alkalommal egy mosómedve okozott pánikot.

A helyi rendőrség is sürgette az üzlet bezárását, és végre idén sikerült elérni, hogy ne hosszabbítsák meg a bérleti szerződését. Mivel véglegesen áprilisban húzzák majd le a rolót, addig még biztosan sor kerül ott jó néhány csetepatéra.

Az 1985-ben megnyitott gyorsétterem rossz hírére nincs különösebb magyarázat, egyszerűen csak a helybéliek annyira lobbanékonyak, hogy képtelenek nyugodtan egymás mellett állni a sorban. 2016-ban például egy férfi látszólag minden ok nélkül kiabálni kezdett az alkalmazottakkal, mire azok ki akarták küldeni az üzletből. A

A rendőrségnek mindeddig azt sikerült elérnie, hogy a 24 órás nyitva tartást csökkentették reggel 6-tól este 10-ig, ám ez sem jelentett megoldást az alapvető problémákra.

A tavaszi bezárás alighanem nagy megkönnyebbülést jelent a hatóságoknak.

 

(forrás: promotions.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk