hirdetés
hirdetés

Sokkoló kijelentés egy repülőgép fedélzetén

Az Air France nemzeti légitársaság leányvállalataként ismert Europe Airpost egyik járatán olyan bejelentést tett a kapitány, amitől mindenki sokkot kapott.

hirdetés

Az Europe Airpost Splitből Nantesbe tartó repülőgépének egyik hajtóműve leállt, amikor már utazó magasságba került a légtérbe.  A gép kapitánya először egyedi humorral közölte az utasokkal, hogy kényszer leszállnak Velencében, de így legalább ingyen megtekinthetik majd a szép olasz város utcáit. 

Ez már önmagában is  nyugtalanságot váltott ki az utasokból, azonban a pánik csak fokozódott, mikor néhány perccel később hozzátette, hogy mindenki készítse elő a mentő mellényeket és vegye le az ékszereket, mert a tengerbe zuhannak és még az is előfordulhat, hogy a gép 6 perc múlva fel is robban. Érthető okok miatt az egyik légiutaskísérő sokkot kapott, egy másik pedig elájult a bejelentés hallatán.

A halálra rémült utasokat szállító gép kis idő múlva rendben leszállt Velencében. A társaság szóvívője bejelentette, hogy kivizsgálják az esetet, és elismerte, hogy pánik tört ki az utastérben.

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk