hirdetés
hirdetés

Wellness Turizmus - 2020

Április 27-29. között tartották az European Medical Tourism Confrence-t (EMTC) Barcelonában.

hirdetés

Az európai gyógyászati célú utazások legjentősebb szakmai rendezvényén, amelyet két évvel ezelőtt Budapest látott vendégül, külön szekciót szenteltek a wellness turizmus várható trendjeinek bemutatására. A 2020-ra várható globális változásokról Puczkó László (Xellum Kft.) tartott vitaindítót, amelynek során ismertette a Xellum által készített (néhány héten belül a weben is elérhetővé váló), a wellnes turizmus változásait elemző globális kutatás (Global4WR: Wellness for Whom, Where and What?) eredményeit. Az EMTC ez évi konferenciája felhívta a gyógyászati (főként operatív célú) utazásokban érdekeltek figyelmét arra, hogy a piac a telítődés jeleit mutatja és ez egyre nagyobb kihívások elé állítja a gyógyászati turizmusban rakéta gyorsasággal növekvő országokat és szolgáltatókat.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk