hirdetés
hirdetés

Wi-Fi úgy, mint otthon

Az internet minden korosztály napi használati cikke, mindennapjaink része. A szolgáltatóknak köszönhetően mind gyorsabb, stabilabb, szélesebb felhasználási lehetőségeket kínáló előfizetéseket élvezhetünk otthonunkban. Utazásaink során lemondanánk erről a kényelemről? A vendégek válasza egyértelműen nem, sőt, egy szállodával szemben még magasabb elvárásaik vannak – akár a szobáról, akár a reggeliről… akár a Wi-Fi-ről van szó. Pontosan ezekre az igényekre szolgál megoldással a TP-Link Omada szállodai Wi-Fi rendszere.

hirdetés

Internet távol az otthontól

Naponta változó világunkban az információ megszerzésének leggyorsabb módja az internet. Az otthon mindennapjaink részévé vált közösségi média alkalmazások, videómegosztók, chat és streaming szolgáltatások használatát ma már egy hosszú hétvégére sem szeretnénk vendégként nélkülözni – a hosszabb távra megszálló üzleti vendégek elvárásairól nem is beszélve. Egy néhány éve kiépült vezeték nélküli hálózat ezeknek az igényeknek a kielégítésére ma már nem feltétlenül alkalmas – cserére szorul, akár csak a matracok vagy a lepedők.

Kerüljük el a negatív vendégértékeléseket

Ha a vendég elégedetlen az alapszolgáltatásokkal – melyek közé ma már a Wi-Fi is szervesen beletartozik – hamarosan megjelennek az első negatív értékelések a Booking, Szállás.hu és Tripadvisor felületeken, alaposan lerontva az összesített értékeléseinket. Hogyan előzhetjük meg ezt?

Gondolkodjunk a vendég fejével

Megérkezik a vendégünk, becsekkol és ennek során érdeklődik a Wi-Fi jelszóról. Már ekkor pozitív benyomást kelthet egy névre szóló voucher-kód a teljes pihenés időtartamára érvényességgel. Miután ledobálja a csomagjait, már névre szólóan üdvözölhetjük is egy egyedi, részére kínált akciós szolgáltatással, mielőtt továbblépne a kívánt weboldalra. Az olyan szolgáltatásokkal – mint a sávszélesség-korlátozás vagy a letölthető adat korlátozás – biztosíthatjuk, hogy minden egyes vendég gyors és stabil internetkapcsolattal rendelkezhessen. Ha hirtelen megtelik az étterem, ne essen vissza a sebesség vagy szakadjon meg a kapcsolat. És ha netán italt szeretne rendelni a vendég, azt akár a medencepartról is megtehesse a szállodai Wi-Fi hálózaton. A várt vendégértékelés nem fog elmaradni.

Mire van ehhez szükség?

Ehhez egy olyan, a legújabb Wi-Fi 6 szabványnak megfelelő hálózatra van szükség, amely képes lekezelni a szálloda összes vendégének összes internetképes eszközét, akár csúcsszezonban is. Ráadásul olyan szabályozási lehetőségeket biztosít, melyek garantálják az internet stabilitását és biztonságosságát – mind a vendégekre, mind a szálloda üzemeltetőjére nézve. Bár elsőre költségesnek tűnhet egy ilyen komplex rendszer, kedvező ár-érték arányú megoldással garantált a megtérülés már rövid távon is.

A TP-Link Omada Wi-Fi 6 szállodai internet megoldása

A TP-Link közel 7 éve számos hazai szálloda Wi-Fi hálózatának kiépítését biztosította a fenti funkciókat biztosító Omada szállodai Wi-Fi rendszerével. A központi vezérlés egyidejűleg akár több száz hozzáférési pont felügyeletét biztosítja, a termékpalettán pedig a szobai antennák mellett a nagyobb rendezvénytermek, illetve a kültéri medenceterek vagy teraszok lefedésére alkalmas eszközök is megtalálhatók. Egy-egy Wi-Fi készülék akár 100-120 klienseszköz forgalmát is képes kezelni, így kevesebb kábelezéssel – sőt, a mesh funkciónak köszönhetően akár kábelezés nélküli is – a teljes hotelterületet lefedő megoldás alakítható ki akár egy-két nap alatt.

 

És mihez kezdjek a meglévő Wi-Fi hálózatommal?

Amennyiben június 30-ig TP-Link Omada Wi-Fi 6 megoldást vásárol, meglévő Wi-Fi rendszerét a TP-Link Omada Telepítő Partnere visszavásárolja. A szálloda meglévő Wi-Fi AP-jai akár 10 000 Ft-ot is érhetnek.

Elégedett ügyfeleink

A Balaton egyik legkedveltebb szállodájától, a Wellness Hotel Katalintól a Mellow Mood csoport szállodáin keresztül az olyan különleges helyszíneken épült hotelekig, mint a nyíregyházi állatkert területén található Pangea Hotel, több tucat hazai hotel helyezte bizalmát a TP-Link eszközökbe.

Hol találkozhat velünk?

Ismerje meg a TP-Link Omada szállodai Wi-Fi megoldásait egy online bemutató keretében 2022. április 7-én vagy látogasson el a Futourism Konferenciára május 5-én, és találkozzon személyesen a TP-Link szakértőivel, valamint a Wellness Hotel Katalin marketingvezetőjével.

Regisztráljon Ön is az április 7-i webinárra!

További információért keresse kollégánkat: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk