Díjeső a BDPST Group tagszállodáinak

A hazai szállodás és vendéglátós szakma körében meghirdetett szépségversenyen a BDPST Group három egysége is komoly elismerésben részesült - ezzel kapcsolatban közleményt adtak ki.

Mint írják, a Klasszis TopDesign 2023 versenyen a BDPST Group három egysége is a díjazottak között szerepelt. Az ünnepi gálaesten, amely a nemrég megnyílt Dorothea Hotelben zajlott, összesen 27 elismerést adtak át csütörtökön Budapesten. A verseny díjazása során – amely a Horeca-ágazat széles skáláját öleli fel – kiemelt szempont volt az újszerűség és hatékonyság szerepe a tervezési folyamatokban.

 

A BDPST Group három egysége 9 díjat vehetett át a Dorothea Hotelben tartott gálaesten. A Verno House-t négy kategóriában díjazták, Az év Klasszis TopDesign vendégszobájalakosztályaAz év Klasszis TopDesign hotel lobbijaAz év Klasszis TopDesign szállodai weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása és Az év Klasszis TopDesign szállodai arculata kategóriákban.

„A gálaest kerekasztal-beszélgetéséről megmaradt bennem az egyik résztvevő gondolata, miszerint számára az a legfontosabb, hogy egy szállodában otthon is érezze magát, meg nem is. Úgy gondolom, hogy nálunk pontosan ez a kettősség érvényesül, ezt nyújtjuk a vendégeknek: az élményt, hogy bár elhagyták otthonukat, mikor belépnek a lobbiba, ismét otthon érzik magukat”, mondta Nagyváradi Gábor, a Verno House értékesítési igazgatója az elismerések kapcsán.

 A Verno House étterme, a Flava Kitchen & More szintén négy kategóriában szerzett elismerést: Az év Klasszis TopDesign legjobb vendégélményt kínáló gasztrohelyeAz év Klasszis TopDesign étterme - zárt vendégtérAz év Klasszis TopDesign éttermi weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása és Az év Klasszis TopDesign éttermi arculata.

Számomra a legkedvesebb díj a tegnap nyertek közül a legjobb vendégélményt kínáló gasztrohely, hiszen ehhez a díjhoz mindenre szükség van, amiről a vendéglátás szól: kiváló környezet, hangulat, étel-ital, szerviz. Szeretnénk a vendégeknek egy egész estés programot nyújtani, ami akkor sikerül jól, amikor az eredmény egy maradandó élmény. Így térnek vissza legközelebb is!”, emelte ki Mesterházy Péter, a Flava Kitchen & More étteremvezetője.

A tarcali Andrássy Kúria & Spa-t Az év Klasszis TopDesign spa & wellness részlege kategóriában ítélték a legjobbnak.

"Az elnyert díj igazi csapatmunka eredménye: mindenki hozzájárult a sikerhez, a tervezőktől kezdve a belsőépítészeti tanácsadókig, és természetesen a munkatársakig, akik odafigyelnek a Kúria fenntartására és üzemeltetésére, élettel megtöltve azt a profizmusukkal és emberségükkel", mondta Kövesdi Barnabás, az Andrássy Kúria szállodaigazgatója.

Forrás: BDPST


A Forma 1 és Ed Sheeren nagyot dobott a főváros júliusi vendégszámain

A Forma 1 és Ed Sheeren nagyot dobott a főváros júliusi vendégszámain 

Kirobbanó hétvégét hozott a fővárosnak a Forma 1 idei magyarországi futama, amelyre a július 20-i Ed Sheeran koncert is ráerősített.
Visszatér egy régi szenzáció a Debreceni Virágkarneválra

Visszatér egy régi szenzáció a Debreceni Virágkarneválra 

Augusztus 20-án lesz a hagyományos virágkarnevál, de egy egész héten át élvezhetjük a karneváli programokat Debrecenben - a koncertek és fényfestés mellett több év után visszatér az éjszakai felvonulás is.
Mit tehet a pilóta, hogy kevesebbet fogyasszon egy repülőgép?

Mit tehet a pilóta, hogy kevesebbet fogyasszon egy repülőgép? 

150 ezer tonnával csökkentette károsanyag-kibocsátását az Emirates.
Sosem látott számok érkeztek a magyar turizmusról

Sosem látott számok érkeztek a magyar turizmusról 

Az első 200 napban és a vakáció kezdete óta is több vendéget fogadtak a szálláshelyek, mint a tavalyi rekordévben a turisztikai csúcsszervezet adatai szerint.
Óriási siker kapujában egy magyar turisztikai szakember

Óriási siker kapujában egy magyar turisztikai szakember 

Igazából már a jelölés is nagy siker: magyar résztvevő is lesz a Világ Fenntartható Turisztikai Díjátadón Belize-ben.
Jön az utánpótlás: így alakultak a jelentkezések és a ponthatárok a turisztikai szakokon

Jön az utánpótlás: így alakultak a jelentkezések és a ponthatárok a turisztikai szakokon 

Közzétették a felsőoktatási ponthatárokat - megnéztük, hogyan alakultak idén a jelentkezések a turisztikai területen induló képzésekre és hogy milyen pontszámokkal lehetett bejutni az egyes egyetemekre.
Látványos világbajnokság a Balatonon

Látványos világbajnokság a Balatonon 

A szörfözés is segíthet igazán négy évszakossá tenni a magyar tengert.
Szombaton Strandok éjszakája

Szombaton Strandok éjszakája 

És az előrejelzések alapján úgy tűnik, az időjárás is tökéletes lesz hozzá.
Street art művész különleges akciója ebben a bevásárlóközpontban

Street art művész különleges akciója ebben a bevásárlóközpontban 

Művészettel és fontos társadalmi üzenetekkel tölti meg folyosóit nyáron Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja.
Ha a Balatonon nyaral a közönség, akkor a kiállítás utána megy

Ha a Balatonon nyaral a közönség, akkor a kiállítás utána megy 

Hétvégén érkezik a Füred Art Week - tízmilliós műtárgyakat láthat most először a közönség nyáron, a Balaton partján.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.