Hahóhajó néven hajós hirdetési oldal indult

Hajókkal, vízisportokkal, illetve a hajós és vízi élet egyéb szegmenseivel foglalkozó apróhirdetéses és szolgáltatásgyűjtő oldal indult Hahóhajó néven.

Az oldal ötletgazdája Ljasuk Dimitry, a Globalplaza tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, aki szabadidejében maga is a szörfözés, a vitorlázás és a horgászat nagy szerelmese, ezért érezte úgy, hogy a hazai piacon jelenleg nincs olyan weboldal, amely igazán színvonalasan és praktikusan, ráadásul egyetlen helyen gyűjtené össze a hajós apróhirdetéseket és hajózással kapcsolatos helyeket – áll a készítők közleményében.

A Hahóhajó részletes kategóriarendszerrel, szűrési lehetőségekkel és geolokációs keresővel rendelkezik, azaz megadható a keresés földrajzi helye, ami nem csak városra, utcára, hanem tájegységre is (például Balaton) szűkíthető. Az oldal reszponzív technológiával készült, mobiltelefonon és táblagépen is azonos felhasználói élményt nyújt. A hirdetések telefonról, mobilapplikáció letöltése és használata nélkül is feladhatók.

Az oldalra regisztráló felhasználók több különböző kategóriában is korlátlanul és díjmentesen tölthetnek fel hirdetéseket, legyen szó akár hajókról, csónakokról, yachtokról, hajó-és horgászfelszerelésről, vagy vízisport-eszközökről. A hirdetők tömegesen is szerkeszthetik hirdetéseiket, illetve az oldal saját rendszerén belül üzeneteket fogadhatnak és küldhetnek. Külön díjért a hirdetések kiemelhetők.

A Hahóhajó készítői szerint azonban nem lett volna elegendő csupán hajós apróhirdetési oldalként megjelenni a magyar piacon, ezért az újonnan indult honlapon az összes hajózással, illetve vizisporttal foglalkozó, valamint vízparti helyet üzemeltető tulajdonosnak is lehetősége nyílik arra, hogy bemutathassa szolgáltatásait.

Az apróhirdetések mellett az oldalra így felkerülhetnek vízparti szállások, éttermek, hajós- és horgászboltok, szervizek, kereskedők, kempingek, táborok, kikötők és strandok is és az ilyen típusú vállalkozásokat bárki ingyen regisztrálhatja a Hahóhajón. A tulajdonos megadhatja a vállalkozása adatait, elérhetőségeit, nyitva tartását, linkeket (weboldal, Facebook, stb.), képgalériát és videókat is rendelhet a helyéről szóló profiloldalához. Ha vannak apróhirdetései, akkor azokat is hozzákapcsolhatja az aloldalához.

A készítők célja, hogy a Hahóhajó egy éven belül Magyarország első számú vízisport témájú apróhirdetési és helygyűjtő portálja legyen, de nem csak itthonra terveznek: Placeaboat.com néven az USA-ban is elindították a szolgáltatást. Az angol nyelvű verzióval a kinti piac két legnagyobb hajós apróhirdetési oldalának a megszorongatása a céljuk – olvasható még közleményükben.


Ingyenes kresz suli a Városligetben

Ingyenes kresz suli a Városligetben 

1400 gyermek tanulhatja meg a biztonságos közlekedés szabályait a nyáron.
Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban

Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban 

Inspiráló történetek, múzeumok éjszakája és érdekes bemutatókkal készülnek az idei nyári szezonra.
Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben

Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben 

A rendelkezés 2024. június 14-30. között érvényes.
Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat

Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat 

Tíz kategóriában meghirdetett felhívásra 62 pályamunka érkezett.
Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján

Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján 

Közel 450 intézmény mintegy 2500 programmal készül június 22-ére.
Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről

Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről 

Az egész világot megmozgató futball seregszemlére  a Pont Csopak is méltó módon készül.
Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel

Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel 

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik.
Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste 

Az emberközpontú bankolás filozófiáját követve az egyéni költési szokásokhoz igazodó, napi maximális limitet állít be lakossági ügyfeleinek az internet- és mobilbankos (George Web és George App) átutalásokhoz az Erste.
Ilyen lett  megújult zarándokközpont - képekkel

Ilyen lett megújult zarándokközpont - képekkel 

Családbarát turisztikai hellyé vált Mátraverebély-Szentkút: hivatalosan is átadták a római katolikus nemzeti kegyhely új létesítményeit.
Focilázban ég a Városháza pop-up parkja

Focilázban ég a Városháza pop-up parkja 

Szombaton, június 15-én, 15 órakor lép először pályára a magyar válogatott, és lehet szurkolni a csapatnak a belváros szívében, a Károly körútnál, a Városháza pop-up parkban.