Higiénikus, rugalmas és hatékony, ez a MasterLine

A Miele professzionális mosogatógépe igazi segítség a mindennapi munkában, hogy a lehető leggyorsabban minden tiszta legyen. (x)

Úgy terveztük, hogy megfeleljen a professzionális mosogatás legmagasabb követelményeinek, ezáltal kicsit megkönnyítse az ön hektikus mindennapi munkáját. Ragyogóan tiszta, higiéniailag kifogástalan edények pillanatok alatt? Nem probléma!

 A Miele fejlett technológiái, az intuitív érintőképernyős kezelés és a mindössze 5 perces* üzemidő kiváló eredményeket biztosít, racionalizálja a folyamatokat, így minden mosási ciklusnál több ideje marad a legfontosabbra: azokra az emberekre, akikért minden nap dolgozik.

Mindig bevetésre készen.

Annak érdekében, hogy lakóira, gyermekeire, betegeire vagy vendégeire több ideje jusson, a Masterline átvállalja a higiénikus mosogatást. Kiváló választás lehet:

  • szállodákban, éttermekben és a vendéglátásban
  • óvodákban és napközi otthonokban
  • idősotthonokban és szociális otthonokban
  • kórházakban és klinikákon

Higiénikus mosogatás.

A jól átgondolt frissvíz-rendszer, a magas, 85 °C-os* öblítési hőmérséklet és a speciálisan kifejlesztett higiéniai és szárító programok a lehető legrövidebb idő alatt kiváló öblítési eredményeket érnek el. Ez teszi a Masterline-t ideális mosogatógéppé a szociális létesítmények, óvodák vagy klinikák számára, ahol a maximális tisztítási teljesítmény és a higiéniai biztonság kulcsfontosságú.

Higiénia mindenek felett – különösen a kórházakban és az ápolási intézményekben. A legtöbb baktérium 99,999%-át megbízhatóan eltávolítja – még a „Super Short“ programmal is, amelynek programideje mindössze 5 perc! Az olyan vírusoknak, mint a corona vagy a norovirus, szintén nincs esélyük a Masterline mosogatógépével szemben.

Szekrényszáraz szárítás.

Az innovatív Dry+ technológia segítségével gyorsan és higiénikusan szárítja az edényeket és még a műanyag eszközöket is. A tányérok, poharak, evőeszközök és társaik azonnal újra használatra készek. A Masterline segítségével nincs időigényes a törölgetés!

A legmakacsabb foltok eltávolítása.

Tényleg eltávolítja a makacs kávé- és teamaradványokat, sőt még a rúzst is nyom nélkül? Mi sem egyszerűbb! Az összehangolt öblítési technikának köszönhetően a Masterline olyan szennyeződéseket is fellazít, amelyeket egyébként kézzel, fáradságos munkával kellene eltávolítani.

Az intuitív érintőképernyős kezeléssel, az új kényelmi funkciókkal és a rugalmas kosárkialakítással kombinálva a Masterline akár nagy mennyiségű edényt is pillanatok alatt el tud mosogatni.

Magas szintű mosogatás.

A rugalmasan beállítható paraméterek, az automatikus adagolás a teljes élettartam alatt rendkívül gazdaságos kereskedelmi mosogatógéppé teszi a Masterline-t. Már a telepítés és üzembehelyezés is rendkívül egyszerű és gyors.

Naponta 40 mosogatással bír el.

A speciális programoknak, a rövid programidőnek és a hosszú élettartamú alkatrészeknek köszönhetően akár napi 40 mosási ciklussal is könnyedén megbirkózik. Ez ideális megoldás szállodák és éttermek, irodák vagy iskolák számára, ahol naponta számos mosogatásra kerül sor.

A Miele Professional választásával döntsön Ön is a kiváló minőség, teljesítmény és hatékonyság mellett! 

Kiváló minőségű gépek, melyek minden nap megbízhatóan teljesítik a velük szemben támasztott elvárásokat, ezáltal kiérdemelve a professzionális felhasználók beléjük vetett bizalmát:

a vásárlók 97%-a ismét a Miele Professional készülékeit választaná!


Ingyenes kresz suli a Városligetben

Ingyenes kresz suli a Városligetben 

1400 gyermek tanulhatja meg a biztonságos közlekedés szabályait a nyáron.
Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban

Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban 

Inspiráló történetek, múzeumok éjszakája és érdekes bemutatókkal készülnek az idei nyári szezonra.
Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben

Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben 

A rendelkezés 2024. június 14-30. között érvényes.
Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat

Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat 

Tíz kategóriában meghirdetett felhívásra 62 pályamunka érkezett.
Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján

Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján 

Közel 450 intézmény mintegy 2500 programmal készül június 22-ére.
Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről

Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről 

Az egész világot megmozgató futball seregszemlére  a Pont Csopak is méltó módon készül.
Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel

Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel 

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik.
Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste 

Az emberközpontú bankolás filozófiáját követve az egyéni költési szokásokhoz igazodó, napi maximális limitet állít be lakossági ügyfeleinek az internet- és mobilbankos (George Web és George App) átutalásokhoz az Erste.
Ilyen lett  megújult zarándokközpont - képekkel

Ilyen lett megújult zarándokközpont - képekkel 

Családbarát turisztikai hellyé vált Mátraverebély-Szentkút: hivatalosan is átadták a római katolikus nemzeti kegyhely új létesítményeit.
Focilázban ég a Városháza pop-up parkja

Focilázban ég a Városháza pop-up parkja 

Szombaton, június 15-én, 15 órakor lép először pályára a magyar válogatott, és lehet szurkolni a csapatnak a belváros szívében, a Károly körútnál, a Városháza pop-up parkban.