Innovatív technológia, gazdaságosabb megoldás - ez az új Miele Benchmark készülék

Használja ki a #TheMieleWay akció kedvezményeit! (x)

Fedezze fel a professzionális használatra készült mosodai gépeinket – ismerje meg a még magasabb tisztítási minőséget, a hatékonyabb, gazdaságosabb megoldást, a továbbfejlesztett kezelési kényelmet és a rugalmasságot nyújtó, innovatív technológiát!

Takarékos és hatékony

Környezetbarát költségmegtakarítás: a Miele Professional mosodai gépek rendkívül alacsony fogyasztási értékeikkel és maximális hatékonyságukkal tűnnek ki. Már a termékfejlesztés során felállítjuk a mércét: optimális eredmények, a szükségesnél nem több víz, energia és tisztítószer felhasználásával.

Intenzív víztelenítés a nagy energiahatékonyságért

A Miele Professional mosodai gépek kiváló termékminősége magas centrifugálási fordulatszámot és nagy gyorsulási értéket tesz lehetővé. A mosnivalóban visszamaradó nedvesség mennyisége így minimálisra csökken, ezáltal a szárítási folyamat során értékes energiát takaríthat meg.

Új standard a mosodai szolgáltatásban

Ön professzionális felhasználóként naponta tesz eleget az ügyfelek magas követelményeinek. Ezzel egyidejűleg szem előtt kell tartania a gazdaságos működés követelményeit is. Egyrészt a teljesítményt, másrészt a hatékonyságot – a Miele Professional új Benchmark gépeivel el tudja érni ezt az ideális egyensúlyt:

• Egyedülálló kezelés: intuitív és biztonságos

• Egyszerű hálózati csatlakozás a hatékony működéshez

• Magas teljesítmény, fenntartható hatékonyság mellett

• Testre szabott megoldások minden iparág számára

Kapacitás - az Ön igényeire szabva

Az új Benchmark mosó- és szárítógépek mostantól még szélesebb kapacitás spektrumot ölelnek fel, így gyorsítva a munkafolyamatokat, és a folyamatos tisztaságot! A mosógépek immár 9-20 kg, a szárítógépek akár 10-44 kg ruhával megtöltve is használhatók. Kedvezményes ajánlatok 2023.07.01 – 2023.12.31. között a Benchmark sorozat Performance készülékeire.

Vegye fel a kapcsolatot velünk! professional@miele.hu

MOSÁS

A Performance-sorozat új Benchmark mosógépei megbirkóznak a modern textilápolás kihívásaival, rugalmasan testreszabható programokkal és szabvány szerinti fertőtlenítő funkcióval. Kompromisszumok nélkül Minden új Benchmark mosógépet csúcsteljesítmény elérésére tervezetek. Ez világosan megmutatkozik a gép kialakításában, de az erőteljes, frekvenciaváltós aszinkron motorokat tartalmazó, átfogóan optimalizált mosási technikában is. Folyamatos, átmenet nélküli gyorsulással, majd egyenletes, de magas centrifugálási fordulatszámmal futó programmal, az új motor maximális teljesítményt és rendkívül hosszú élettartamot biztosít. A zajok és vibrációk minimális szintre csökkenthetők. Kíméli a pénztárcát és a környezetet

A Benchmark mosógépek mindössze 5,9 l vizet használnak egy kg ruha esetén, mely egy teljesen új referenciaérték. Mindez az EcoSpeed (optimalizált mosási ritmus) dob működési technológiájának köszönhető, amely során a dob sebessége fokozatosan nő, illetve csökken, ezzel biztosítva a ruhák alapos átnedvesítését, majd centrifugálását. A dob palást alakjának kialakítása is hozzájárul a vízfogyasztás csökkentéséhez, a mosóvíz által felhasznált területet optimalizálva. Ezzel egyidőben a finoman ívelt forma javítja a víz átáramlását a fűtőbetétek mellett, mely megakadályozza a szöszök lerakódását. Így különösen hatékony hőleadás mellett biztosítja minden nap a folyamatos és megbízható működést.

Testre szabott megoldások a mindennapokra

Függetlenül attól, hogy milyen textíliákkal kell dolgozni, vagy hogy hogyan épülnek fel a tisztítási munkafolyamatok, az új Benchmark készülékek egyedi és testre szabott megoldást kínálnak. Egy automatikus szabályozó rendszer biztosítja az energia és a tisztítószerek hatékony felhasználását, függetlenül attól, hogy por állagú, folyékony vegyszert, vagy akár külső adagolót használ.

SZÁRÍTÁS

A Performance-sorozat Benchmark szárítógépei teljesítik a modern textilápolás minden jellemző szabványkövetelményét. A tökéletes üzembe helyezés érdekében 3 változatban kaphatók idővezérléssel (TOP), idővezérléssel az érmebedobó rendszerhez (COP), valamint maradéknedvesség vezérléssel (ROP). Rendkívüli tartósság Az új Benchmark szárítógépeket minimális karbantartási igény mellett 20 000 üzemórára tervezték. A nagyfokú tartósságot és megbízhatóságot az is garantálja, hogy a legtöbb alkatrészt (mint például a motort is) maga a Miele gyártja, így azok tökéletesen igazodnak a mosoda mindennapi követelményeihez.

Keményen a kihívásokkal szemben, gyengéden a ruhákkal

Az új Benchmark szárítógépek rendkívüli szárító kapacitással működnek, miközben kíméletesek maradnak a textíliákkal szemben. A kopásálló egyenáramú motor lágy indulást és a dob nagyon egyenletes forgását biztosítja, miközben az újonnan fejlesztett ventilátorkerék egységes és állandó nyomást garantál. A lekerekített Softlift vezetőbordákkal felszerelt egyedülálló Miele textilkímélő dobban a légáram megemeli a ruhákat és a finom légpárna kíméletesen felfogja azokat. A pontos szárítás érdekében a PerfectDry rendszer folyamatosan méri a ruhadarabok maradéknedvességét, így optimális szárítási eredményt nyújt.

Az energia optimális kihasználása

A fűtési energia hatékony használata érdekében az új Benchmark szárítógépek a keringtetett levegő egy részét ismét a dobba terelik.

A megbízhatóságnak neve van

Teljes mértékben a Miele minőséget képviselik az új Benchmark mosógépek: robusztus szerkezetüket minimális karbantartási igény mellett 30 000 üzemórára tervezték. A különlegesen csendes programlefutást olyan innovációk segítik, mint a kopásálló aszinkron motor és a rendkívül hatékony "rugó a rugóban" csillapító rendszer. Az új, 3D szenzor biztosíthatja a készülék működés közbeni stabilitását és ezzel együtt a centrifugálási folyamat optimalizálását. Ez tovább növeli az élettartamot és a gép teljesítménye maximálisan kihasználható.

Az új Benchmark szárítógépek első osztályú eredményeket, rövid programlefutást és egyedülálló energiahatékonyságot biztosítanak. A Miele Professional választásával döntsön Ön is a kiváló minőség, teljesítmény és hatékonyság mellett!

Kiváló minőségű gépek, melyek minden nap megbízhatóan teljesítik a velük szemben támasztott elvárásokat, ezáltal kiérdemelve a professzionális felhasználók beléjük vetett bizalmát: a vásárlók 97%-a ismét a Miele Professional gépeit választaná! www.miele.hu/professional

 

Forrás: MIELE


Ingyenes kresz suli a Városligetben

Ingyenes kresz suli a Városligetben 

1400 gyermek tanulhatja meg a biztonságos közlekedés szabályait a nyáron.
Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban

Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban 

Inspiráló történetek, múzeumok éjszakája és érdekes bemutatókkal készülnek az idei nyári szezonra.
Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben

Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben 

A rendelkezés 2024. június 14-30. között érvényes.
Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat

Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat 

Tíz kategóriában meghirdetett felhívásra 62 pályamunka érkezett.
Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján

Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján 

Közel 450 intézmény mintegy 2500 programmal készül június 22-ére.
Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről

Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről 

Az egész világot megmozgató futball seregszemlére  a Pont Csopak is méltó módon készül.
Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel

Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel 

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik.
Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste 

Az emberközpontú bankolás filozófiáját követve az egyéni költési szokásokhoz igazodó, napi maximális limitet állít be lakossági ügyfeleinek az internet- és mobilbankos (George Web és George App) átutalásokhoz az Erste.
Ilyen lett  megújult zarándokközpont - képekkel

Ilyen lett megújult zarándokközpont - képekkel 

Családbarát turisztikai hellyé vált Mátraverebély-Szentkút: hivatalosan is átadták a római katolikus nemzeti kegyhely új létesítményeit.
Focilázban ég a Városháza pop-up parkja

Focilázban ég a Városháza pop-up parkja 

Szombaton, június 15-én, 15 órakor lép először pályára a magyar válogatott, és lehet szurkolni a csapatnak a belváros szívében, a Károly körútnál, a Városháza pop-up parkban.