Kitalálja, kik a TripAdvisor miskolci díjazottjai?

Miskolcon a TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványát 2016-ban 6 étterem és 4 attrakció érdemelte ki: a Végállomás Bistorant, a Creppy Palacsintaház, a Dűlő, a zip’s brewhouse, a Cafe Frei és az Impresszó Étterem, valamint a Barlangfürdő, Lillafüred, a Diósgyőri Vár és a Bükki Nemzeti Park.

A TripAdvisor immár 6. éve nyújtja a rangos Kiválósági Tanúsítvány-díj elismerést azoknak a létesítményeknek, amelyek folyamatosan nagyszerű értékeléseket kapnak az utazóktól az oldalon.

A Kiválósági Tanúsítvány nívódíj, amely az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelő jelölt legyen, összességében legalább 4 buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor 5 buborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron.

2015-ben számos, addig a rendszerben nem szereplő miskolci attrakció került fel a TripAdvisorra, így várható, hogy 2017-ben újabb attrakciók kerülhetnek majd fel a díjazottak sorába.

Miskolcon a 2016-os Kiválósági Tanúsítványt 6 étterem és 4 attrakció érdemelte ki: a Végállomás Bistorant, a Creppy Palacsintaház, a Dűlő, a zip’s brewhouse, a Cafe Frei és az Impresszó Étterem, valamint a Barlangfürdő, Lillafüred, a Diósgyőri Vár és a Bükki Nemzeti Park. Ki kell emelni, hogy ezek közül Lillafüred és a Diósgyőri Vár már 2015-ben is megkapta az elismerést, 2014-ben pedig a Barlangfürdő is a díjazottak között volt, ami azt mutatja, hogy a vendégek szerint évek óta folyamatosan kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatások várják ezeken a helyeken az érdeklődőket.


Fenntarthatósági jó gyakorlatokról és az osztrák piac jelentőségéről az MSZÉSZ régiós ülésein

Fenntarthatósági jó gyakorlatokról és az osztrák piac jelentőségéről az MSZÉSZ régiós ülésein 

A március 27-28-i régiós üléseken több mint 150 szállodaipari szakember vett részt.
Újabb két magyarországi szarvasmarhatelepen lehet száj- és körömfájásjárvány

Újabb két magyarországi szarvasmarhatelepen lehet száj- és körömfájásjárvány 

A helyzet azért is aggasztó, mert a két telep a magyar-szlovák határ közelében van.
A hazai munkavállalók fele nyitott egy új munkalehetőségre

A hazai munkavállalók fele nyitott egy új munkalehetőségre 

A fizetés mértéke és a juttatási csomag a legfőbb vonzerő.
Digitális színház, történelmi tárlat és időutazás: nyílik a Time Machine

Digitális színház, történelmi tárlat és időutazás: nyílik a Time Machine  

Április 8-án Budapest legújabb attrakciója egy egyedülálló időutazásra hív.
Nyomozós játék, cellalátogatás, börtönkoszt, tombolanyeremények a Várbörtönben

Nyomozós játék, cellalátogatás, börtönkoszt, tombolanyeremények a Várbörtönben 

Egyéves születésnapját igencsak különleges módon ünnepli a veszprémi Várbörtön Látogatóközpont.
Békéscsabán kezdődik a tavaszi fesztivál

Békéscsabán kezdődik a tavaszi fesztivál 

Csaknem harminc rendezvényt kínál a Békéscsabai Tavaszi Fesztivál.
Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben

Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben 

A rendezvényszektor vállalati eseménymarketing piacának árbevétele 2024-ben 78,4 milliárd forint volt és 4,3 százalékos növekedést mutatott.
Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum

Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum 

Idén 120 éves a badacsonyörsi botanikus kert.
Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön

Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön 

Matyó Húsvét Mezőkövesden április 20-21-én.
Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum

Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum 

Eredményt hirdettek a múzeum megjelenésére kiírt pályázaton: az első helyet a világ egyik vezető irodája szerezte meg.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.