A "Robotok a turizmusban és vendéglátás bemutató" során a turizmusban és a vendéglátásban használható robotokat és alkalmazási lehetőségeiket vehetjük sorra. Megismerhetünk egy magyar fejlesztésű felszolgáló robotot, az Enjoy Robotics Kft. fejlesztését, és a hallgatók által a Robotika Laborban készített Lego pincér-robotokat.
A "Butik szobák, Michelin ajánlásos étterem, saját kertészet, két wellness-részleg" című program során a legmagasabb minőség a lehető legkisebb ökolábnyommal párosul a Natura Hillben, ahonnan Hodik Adri tulajdonos érkezik egy pódiumbeszélgetésre.
A "Te utazol, de az ételeid nem – Hogyan gondoskodj a hűtődről, hogy ne penészes meglepetés várjon hazaérkezéskor? " címmel a Maradék Nélkül Alapítvány és az Állatorvostudományi Egyetem csapata nemcsak bemutatja, hogyan csökkenthetjük az élelmiszerpazarlást, hanem évről évre betekintést nyújtanak a háztartási élelmiszerhulladékokkal kapcsolatos kutatási eredményeikbe is.
Az "Utazás a Zöld körül" program keretében játékos formában ismerheti meg, hogy milyen cselekedetekkel csökkenthető utazásaink ökolábnyoma, míg "A Tőzsde – társasjáték – matematika program" keretében egy szimulációs játékkal kereshetjük a választ arra a kérdésre, hogyan alakulnak a tőzsdei árak.