„SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Tanulságos esetek a turizmusmarketing világából

Szeretne a hazai turizmus soha korábban nem tapasztalt mélyrepülése idején valami derűset, szórakoztatót olvasni, ami a várva-várt újranyitáshoz is kedvet, ötletet, energiát adhat? Szeretné megismerni egy szakember hitvallását, életútját, tapasztalatait fél évszázados pályájáról? Hogyan lett az egykori liftes fiúból a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke?

Ha elolvassa az A/4-es nagy formátumban készült, 202 oldalon 48 képpel illusztrált könyvet, akkor 60 többnyire vidám és garantáltan tanulságos történet mellett megismerheti az elmúlt fél évszázad 630, szakmánkban dolgozó, jeles képviselőit is. Sokan sajnos már nincsenek velünk, de ez a könyv róluk is szól…

Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: [email protected] vagy [email protected]

Niklai Ákos, HOTREC-életműdíjas és köztársasági érdemrenddel kitüntetett szálloda- és vendéglátóipari szakember így ír Erdei Jánosról Erdei Jánosnak:

Kedves János,

Hihetetlen élmény a könyved. Nagyon gyorsan olvastam, mindig kíváncsi voltam, mi jön még. Újra és többször el fogom olvasni. Remek, alapos, tárgyszerű, mégis szubjektív,” erdeis leírása” az elmúlt 50 év turizmusának. Azt mindig tudtam, hogy félelmetesen nagy az archívumod, gyakran támaszkodtunk is rá közös szállodaszövetségi munkánkban. Nemcsak kiváló szakember, hanem remek író is vagy. Ezek után - többszöri biztatásod ellenére - biztosan nem fogok könyvet írni.Köszönöm az engem illető elfogult és megtisztelő sorokat, no meg az MSZÉSZ-ben a sok támogatást és biztatást is, gyakori ellenszélben is.

Élvezd majd a szakma jogos elismerését, lelkes tapsolását!

Barátsággal,

Ákos


Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben

Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben 

A rendezvényszektor vállalati eseménymarketing piacának árbevétele 2024-ben 78,4 milliárd forint volt és 4,3 százalékos növekedést mutatott.
Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum

Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum 

Idén 120 éves a badacsonyörsi botanikus kert.
Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön

Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön 

Matyó Húsvét Mezőkövesden április 20-21-én.
Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum

Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum 

Eredményt hirdettek a múzeum megjelenésére kiírt pályázaton: az első helyet a világ egyik vezető irodája szerezte meg.
A Káli-medence egyik legkisebb településére költözik nyáron a Thália Színház

A Káli-medence egyik legkisebb településére költözik nyáron a Thália Színház 

Július 5. és augusztus 17. között Salföldön várják a közönséget.
Újra nyit a Dinó Park

Újra nyit a Dinó Park 

Megkezdi az idei szezont Budapest egyik kedvenc élményparkja, a DinoPark KÖKI 25 helyszínnel és 80 dinoszaurusszal várja látogatóit.
Majomtúra a Richter Safari Parkban

Majomtúra a Richter Safari Parkban 

Pénteken nyitja meg újra kapuit a nagykőrösi Richter Safari Park, ahol az idei szezonban majomtúra is várja az érdeklődőket .
Tradicionális húsvéti vásár Budapest kellős közepén

Tradicionális húsvéti vásár Budapest kellős közepén 

Nyit a Vörösmarty Tavasz. Még locsolkodás is lesz a pesti Belvárosban.
Magyar design a nemzetközi élvonalban

Magyar design a nemzetközi élvonalban 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) immár negyedik alkalommal biztosít megjelenési lehetőséget a kreatívipari szereplőknek a designipar egyik legnívósabb szakmai eseményén, a Milan Design Weeken április 7-13. között.
Mátraszentistváni Sípark: soha ennél rosszabb szezont!

Mátraszentistváni Sípark: soha ennél rosszabb szezont! 

Közel ötvenezer vendéget fogadott a Sípark a 2023-2024-es téli szezonban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.