2014 októberétől körültekintő előkészületi munka után megkezdte országos franchise rendszerének bővítését a Levendula Kézműves Fagylaltozó. A hálózatban való működés eddig sem volt idegen a franchise rendszergazdától, hiszen a koncepció indulása óta mára már hét egységgel rendelkező fagylaltozó lánccá nőtte ki magát.
A márkanév és az üzleti koncepció kitalálói, tulajdonosai, Szalay Péter, Brunner Zsolt és Szalay-Farkasházy Mariann 2015 tavaszára tíz új egységgel szeretné gyarapítani a hálózatot – természetesen franchise átvevők bevonásával. A szegedi franchise egység és a tihanyi saját üzlet idei megnyitását követő siker után a hálózat terjeszkedése két dél-alföldi városban folytatódik, ahol már megtalálta franchise partnerét a Levendula.
Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek.
Forrás: Turizmus Online