Top Vidékjáró Utazási Magazin: készül az őszi szám

A Vidékjáró kft. gondozásában, új turisztikai magazin jelent meg a piacon idén tavasszal. Már elkezdődött az őszi szám összeállítása.

A 10.000 példányban megjelenő, kizárólag belföldre fókuszáló magazin egyedi stílusban mutatja be a magyar vidéken fellelhető kincseket, látnivalókat.

A magazin célközönsége a városban élő, utazni vágyó turisták, akik ki szeretnének szakadni a város nyüzsgéséből, és felfedeznék a vidék gyöngyszemeit.

A magazin utószezoni ajánlatokat tartalmazó példányának szerkesztése elkezdődött. A kiadvány összefoglalja, hogy az őszi szezonban hová és mikor érdemes elutazni, milyen programok és fesztiválok lesznek országszerte. Az ősz a szüretről, a borról szól, amit a legtöbb borvidéken szüreti fesztiválokkal fűszereznek meg a rendezők. Tökéletes alkalom ez a bor, a gasztronómia és a kultúra szerelmeseinek.

A magazin hasábjain folytatódik a vidék top falvainak és városainak bemutatása, melyek nemcsak egy rövid családi utazás eltöltésére alkalmasak az őszi szünidőben, hanem baráti társaságok számára is megannyi élményt tud nyújtani. Emellett a szerkesztők kiemelt hangsúlyt fordítanak az olyan régiókra, melyek a strandszezon után kirándulásokkal, madármegfigyeléssel, csónakázással várják az utazókat.

A magazin a Tesco, Auchan, Interspar üzleteiben a MOL és OMV benzinkutaknál is kapható, illetve a DIMAG oldaláról online letölthető.


Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.