Vigyél változatosságot a menübe!

Egyre több híres séf döntött úgy, hogy konyhájában meghatározó alapanyagként használja a Philadelphia szendvicskrémet.

Tavaly nagy sikert aratott az Egyesült Államok gasztronómiai porondján, hogy Stephanie Izard, a Girl & The Goat and Little Goat Diner főszakácsa is exkluzív szerződést kötött az Amerikában piacvezető márkával. Stephanie ugyanis nem csak az egyik legígéretesebb ifjú séf, hanem a regionális konyha igazi nagykövete, aki „a farmtól az asztalig” (farm-to-table) menüivel vált ismertté. Vagyis sok séftársával ellentétben nem csupán az íze és a jó feldolgozhatósága miatt választotta a Philadelphia szendvicskrémet, hanem mert a termék a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, „majdnem olyan, mintha a saját farmján készülne” – írta az FSR amerikai szaklap.

Másfél mázsa Philadelphia szendvicskrémet használ fel egy átlagos héten Stephanie Izard, és ezzel úgy helyettesíti a főzőtejszín, a tejföl, a vaj, a margarin jelentős részét, hogy közben páratlan ízélménnyel ajándékozza meg vendégeit. A szendvicskrémek előretörése a profi vendéglátásban egyre inkább Magyarországon is megfigyelhető jelenség – mondják el a White Lake Kft-nél, a Philadelphia magyarországi disztribútoránál. A hazai HORECA a teljes étlaphoz használja már a Philadelphiát: levesek, főételek, desszertek, sőt saláták elkészítésénél is előszeretettel alkalmazzák a szendvicskrémet.

Az eredeti Philadelphia szendvicskrém 1880 óta gyakorlatilag változatlan ízzel hódít egyre nagyobb rajongói táborában világszerte, ezért jobbá nem igazán, csak nagyobbá lehetett tenni, a HORECA igényeinek jobb kiszolgálása érdekében. Éppen ezért vezette be a White Lake Kft. idén a magyar piacon is az 1,65 kg-os gasztro kiszerelést, ami kifejezetten a vendéglátói szegmenst célozza meg. Figyelembe véve, hogy egy 16 szeletes New York Cheesecake elkészítéséhez közel egy kilógramm Philadelphia szendvicskrémet használnak fel a cukrászok, igazi hiánypótló ez a nagyobb kiszerelés.

A változatosság ma már alapkövetelmény az egyre kompetitívebb HORECA piacon, legyen szó vasárnapi családi ebédről, romantikus vacsoráról, néhány fős üzleti ebédről, konferencia megbeszélésről, partnertalálkozóról, vagy több száz fős vállalati rendezvényről – minden esetben szigorú elvárásokkal találkozik a vendéglátós. A magas alapanyag-minőségre, az egyszerű logisztikára és a kulináris kreativitásra egyszerre nyújt megoldást az 1,65 kg-os Philadelphia natúr szendvicskrém. A White Lake Kft. a Philadelphia natúr szendvicskrémmel járul hozzá a sikerhez. Márpedig ha a jó alapanyag jó kiszerelésben rendelkezésre áll, a többi csak a séfek kreativitásán múlik.

További információ és inspiráció: www.white-lake.hu (x)


Négy ötlet, ha nyáron Budapesten maradna

Négy ötlet, ha nyáron Budapesten maradna 

Ajánlatok a pesti Belváros szívéből - akár forró nyári napokra.
Amerikában megszüntetnék - és itthon mi lesz az önkiszolgáló kasszákkal?

Amerikában megszüntetnék - és itthon mi lesz az önkiszolgáló kasszákkal? 

A Walmart ls a CostCo is arról adott hírt, hogy felülvizsgálják az önkiszolgáló kasszáikat, majd az Amazon néhány hete bejelentette, hogy Fresh üzleteiben leszereli a kasszákat.
Az ősök előtt tiszteleg a borvidék megújuló panziója

Az ősök előtt tiszteleg a borvidék megújuló panziója 

A fél évig tartó, önerőből megvalósuló felújítást követően 2021. szeptemberében nyitotta meg újra kapuit.
"Ez a legdinamikusabb fejlődés a Balatonnál"

"Ez a legdinamikusabb fejlődés a Balatonnál" 

Kultúrális és infranstruktúrális fejlesztések, új látogatóközpont, egy különleges Festetics-örökség, és még több izgalmas újítás várja a látogatókat.
Megnyitott a KRESZ Park

Megnyitott a KRESZ Park 

 A felújítás során bővítették a zöldfelületeket és különös figyelmet fordítottak a biztonságos és akadálymentes hozzáférésre.
Újra nyitva ez a Balaton-környéki emlékmúzeum

Újra nyitva ez a Balaton-környéki emlékmúzeum 

A Kunffy Lajos Emlékmúzeum nemrégiben újra megnyitotta kapuját a nagyközönség számára.
Erdészek vetélkednek egymással a szakmai elismerésért

Erdészek vetélkednek egymással a szakmai elismerésért  

A jó hangulatú programon az indulók mindegyike rendkívül jó felkészültségről tett tanúbizonyságot, ám nyertes csupán egy lehetett közülük.
Kékfestéstől a csipkevarráson át - Pünkösd a Skanzenben

Kékfestéstől a csipkevarráson át - Pünkösd a Skanzenben 

A Pünkösdi Örökség Ünnep bepillantást enged élő örökség közösségeink színes hagyományaiba.
Új sétapontokkal bővült a Budapest Bejáró

Új sétapontokkal bővült a Budapest Bejáró 

20 új helyszín az EU-csatlakozás évfordulójára.
Az op-art mester és a bolygó meghódítása

Az op-art mester és a bolygó meghódítása 

Egy soha el nem mesélt történet: egyedülálló Vasarely-Fajó tárlat nyílik a Hungarian Art & Business művészeti központban.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.