Vigyél változatosságot a menübe!

Egyre több híres séf döntött úgy, hogy konyhájában meghatározó alapanyagként használja a Philadelphia szendvicskrémet.

Tavaly nagy sikert aratott az Egyesült Államok gasztronómiai porondján, hogy Stephanie Izard, a Girl & The Goat and Little Goat Diner főszakácsa is exkluzív szerződést kötött az Amerikában piacvezető márkával. Stephanie ugyanis nem csak az egyik legígéretesebb ifjú séf, hanem a regionális konyha igazi nagykövete, aki „a farmtól az asztalig” (farm-to-table) menüivel vált ismertté. Vagyis sok séftársával ellentétben nem csupán az íze és a jó feldolgozhatósága miatt választotta a Philadelphia szendvicskrémet, hanem mert a termék a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, „majdnem olyan, mintha a saját farmján készülne” – írta az FSR amerikai szaklap.

Másfél mázsa Philadelphia szendvicskrémet használ fel egy átlagos héten Stephanie Izard, és ezzel úgy helyettesíti a főzőtejszín, a tejföl, a vaj, a margarin jelentős részét, hogy közben páratlan ízélménnyel ajándékozza meg vendégeit. A szendvicskrémek előretörése a profi vendéglátásban egyre inkább Magyarországon is megfigyelhető jelenség – mondják el a White Lake Kft-nél, a Philadelphia magyarországi disztribútoránál. A hazai HORECA a teljes étlaphoz használja már a Philadelphiát: levesek, főételek, desszertek, sőt saláták elkészítésénél is előszeretettel alkalmazzák a szendvicskrémet.

Az eredeti Philadelphia szendvicskrém 1880 óta gyakorlatilag változatlan ízzel hódít egyre nagyobb rajongói táborában világszerte, ezért jobbá nem igazán, csak nagyobbá lehetett tenni, a HORECA igényeinek jobb kiszolgálása érdekében. Éppen ezért vezette be a White Lake Kft. idén a magyar piacon is az 1,65 kg-os gasztro kiszerelést, ami kifejezetten a vendéglátói szegmenst célozza meg. Figyelembe véve, hogy egy 16 szeletes New York Cheesecake elkészítéséhez közel egy kilógramm Philadelphia szendvicskrémet használnak fel a cukrászok, igazi hiánypótló ez a nagyobb kiszerelés.

A változatosság ma már alapkövetelmény az egyre kompetitívebb HORECA piacon, legyen szó vasárnapi családi ebédről, romantikus vacsoráról, néhány fős üzleti ebédről, konferencia megbeszélésről, partnertalálkozóról, vagy több száz fős vállalati rendezvényről – minden esetben szigorú elvárásokkal találkozik a vendéglátós. A magas alapanyag-minőségre, az egyszerű logisztikára és a kulináris kreativitásra egyszerre nyújt megoldást az 1,65 kg-os Philadelphia natúr szendvicskrém. A White Lake Kft. a Philadelphia natúr szendvicskrémmel járul hozzá a sikerhez. Márpedig ha a jó alapanyag jó kiszerelésben rendelkezésre áll, a többi csak a séfek kreativitásán múlik.

További információ és inspiráció: www.white-lake.hu (x)


Klasszis TopDesign 2024: a zsűri már döntött, de a közönség még szavazhat!

Klasszis TopDesign 2024: a zsűri már döntött, de a közönség még szavazhat!  

Lehet, hogy az Ön szavazata dönti el, melyik szálloda vagy vendéglátóegység kapja a rangos közönségdíjat az idei döntőbe került pályázók közül.
Leleplezték Munkácsy Mihály eddig ismeretlen művét

Leleplezték Munkácsy Mihály eddig ismeretlen művét 

Ausztráliából hozta haza a Virág Judit Galéria, a Madame Tussauds Budapestben mutatták be a csodálatos portrét.
Máté Bence az év madárfotósa

Máté Bence az év madárfotósa 

A második fordulóba került képek összesen 170 különböző madárfajt örökítettek meg.
Ezek lettek az Év kutyabarát helyei 2024-ben

Ezek lettek az Év kutyabarát helyei 2024-ben 

Idén már 11. alkalommal került megrendezésre az Év kutyabarát helye kampány a Kutyabarát.hu szervezésében, ismét hatalmas érdeklődés övezte a kutyabarát szállások, vendéglátóhelyek és munkahelyek megmérettetését.
Ha faültetés, akkor segítenek a szajkók

Ha faültetés, akkor segítenek a szajkók 

Szajkók segítenek a faültetésben Pesterzsébeten és Veresegyház határában.
Nyílik a képzőművészeti galéria karácsonyi vására

Nyílik a képzőművészeti galéria karácsonyi vására 

Hetedik alkalommal jelentkezik a Resident Art Fair karácsonyi vására, ezúttal Allegro Barbaro címmel.
Adománygyűjtő akció a Bazilika800 emlékév végén Pannonhalmán

Adománygyűjtő akció a Bazilika800 emlékév végén Pannonhalmán 

Az évfordulót a bencések egész évben számos lelkiségi, kulturális és turisztikai, programmal ünnepelték.
Új kiállítás a kortárs művészeti központban

Új kiállítás a kortárs művészeti központban 

Újabb időszaki kiállítás megnyitására készül az MBH Bank Művészeti Alapítvány támogatásával működő Hungarian Art & Business (HAB) művészeti központ, amely ezúttal a kert mint ember által alakított természet világába invitálja majd a látogatókat.
Reklámfilm az ünnepekre: az egyik leghíresebb karácsonyi dal története– videóval

Reklámfilm az ünnepekre: az egyik leghíresebb karácsonyi dal története– videóval 

Idei karácsonyi reklámjával az Erste Csoport bemutatja a Csendes éj című karácsonyi dal születését, ami a legtöbbek számára a reményt és az összetartozást jelenti – még kétszáz évvel azután is, hogy először elhangzott.
Megérkeztek Budapestre az ősi szimbólumokkal teli alkotások

Megérkeztek Budapestre az ősi szimbólumokkal teli alkotások 

A latin-amerikai absztrakt művészet úttörőjének alkotásai a Cervantes Intézetben.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.