Magyar franchise – miért pont a franchise rendszerben üzemelő vendéglátóegységek működését oldanánk meg a szokásos módon? Úgy, ahogy egyébként a világban egyébként működik. Magyar módra egész másképp fest a dolog… Megsokszorozhatja a vendéglátóhelyek forgalmát, ha télen is fűtik a teraszt. Ugyan nem kevés a ráfordítás költsége, de mégis megéri – derül ki a kültéri fűtési rendszerekről szóló, átfogó írásunkból. Felújítás miatt nyitva – körkép azokról a hazai szállodákról, panziókról, ahol úgy zajlott a felújítás, hogy közben nem zárt be a ház. Hogy kell ezt csinálni? Megéri-e a vesződség, az ezzel járó bonyodalom, és vajon mit és mennyit érzékelhet a felújítási munkálatokból a vendég? Ezen kívül vendégváró ötletek panziósoknak; étterem üzletvezetőknek és szállodai menedzsereknek javaslatok a divattanácsadótól arról, hogy milyen öltözetben érdemes idén fogadni a vendéget a Vendég & Hotel legújabb számában.
A lap előfizethető, ill. az aktuális szám megrendelhető a kiadóban Murár Mónikánál: [email protected] e-mail címen, ill. az (1)430 4503 telefonszámon vagy az (1)430-4539-es faxszámon.
'